До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція стилю Девіда Бекхема

Важко знайти когось, хто не чув про футбольну легенду Девіда Бекхема. Він прославився, граючи за команди "Манчестер Юнайтед", "Реал Мадрид", "Лос-Анджелес Гелаксі" і "Парі Сен-Жермен". Але сьогодні він уже відомий як ікона стилю, половина найуславленішої power couple разом зі своєю дружиною Вікторією, всесвітній секс-символ і зразковий батько.

Девід Бекхем, 1997

Як і в більшості чоловіків, у Бекса була епоха сумнівних fashion-виборів — від об’ємних занижених джинсів до компліментарних шкіряних луків, які він носив разом зі своєю дружиною. На щастя, Девід успішно пережив ці моменти, і зараз кожен його вихід — показовий приклад того, як має вдягатися сучасний чоловік.

Реклама

<b>бекхем девід і віка 90-ті</b>

У молодості футболіст носив хуліганські вуличні вбрання: майки без рукавів, мішкуваті джинси, з-під яких виглядала спідня білизна, реперські бандани. Нерідко з’являвся у такому вбранні на офіційних заходах. Бунтар без причини, він примудрявся мати крутіший вигляд, ніж будь-який інший чоловік, одягнений у такий самий одяг, — чим спонукав до експериментів тисячі своїх фанатів.

Девід Бекхем, 2000

Майже через три десятки років Бекхем вважається еталоном класичного стилю. Колишній футболіст відомий неймовірною здатністю мати зібраний вигляд щоразу, коли з’являється на людях: чи то на Вімблдоні в найвитонченіших костюмах, чи то в аеропорту Лос-Анджелеса, балансуючи з валізою в одній руці і дочкою Гарпер — в іншій. Бекхем здатний бути ефектним навіть у найпростіших образах.

<b>бекхем галерея</b>

Перетнувши 40-річний рубіж, Бекхем знайшов ідеальний приклад для наслідування — Стіва Макквіна. Також він фанат серіалу "Гострі картузи" — ідентифікує себе з персонажами, міськими чоловіками з робітничого класу, яким подобаються класичні трійки. Так Бекхем убрався в строгі костюми й навіть став запрошеним дизайнером Kent & Curwen — у межах співпраці він створив лінію одягу за мотивами шоу.

Девід Бекхем, 2019

Бекхем віддає перевагу одному кольору: чорному. Він король total black-образів, і, здається, що в його гардеробі в цьому кольорі є все: від футболки й джинсів до вовняного пальта й косухи. Часто такі образи футболіст доповнює темно-коричневими аксесуарами й взуттям — одвічне класичне поєднання. Сорочки, що сидять ідеально, надають лоску його зовнішньому вигляду. Він часто носить їх поверх простих білих футболок, розбавляючи образ аксесуарами. Кепка й браслети з бісеру — два фаворити в парі з червоною сорочкою в карту й шкіряною сумкою. Але, як відомо, диявол у деталях. Саме закочені рукави, недбало заправлена ​​футболка або напіврозстебнута сорочка — на перший погляд непримітні й повсякденні речі — додають образам Бекхема виняткового шарму. З днем ​​народження, Девіде!

Девід Бекхем, 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.