До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чоловічі поло сезону весна-літо 2021

З легкої руки дизайнерів спортивна футболка поло знову повертається до списків бажань шанувальників світу моди в сезоні весна-літо 2021. Універсальну теніску переосмислили й представили в різних варіаціях — від подовжених бавовняних до приталених трикотажних і об’ємних моделей зі спущеною лінією плечей. Vogue.ua зазирнув у колекції модних брендів і зібрав найкращі чоловічі футболки поло цієї весни.

Jacquemus
Prada

Тренд на відкритість і натуральність знайшов своє втілення в колекціях Prada і Jacquemus. Симон Порт Жакмюс презентував об’ємне поло пастельних відтінків з майже невловними переливами. Prada ж зробив реверанс у бік класичного поняття поло: модель із сітки з трикотажними манжетами й фірмовим лого на грудях бренд стилізував до пари шортам і високим кросівкам, що відсилають до уніформи тенісистів. Крім очевидного лідерства базових і пастельних відтінків, не менш актуальними цього сезону будуть яскраві принтовані поло: у хід іде широка смужка, як на показі Dolce & Gabbana, і флористичний принт, як у Casablanca і E. Tautz. Завдяки своїй універсальності, поло легко стане основою будь-якого образу: воно добре римується з джинсами й лляними штанами, чиносами й шортами, лоферами й масивними кросівками.

Реклама
Dolce&Gabbana
Casablanca
E. Tautz

Vogue.ua зібрав 10 найкращих футболок поло для практичних весняних образів.

<b>man поло предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.