До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 крутих українських брендів чоловічого одягу

Бездоганні костюми, винятковий streetwear чи ідеальна база для повсякдення — українські чоловічі бренди мають що запропонувати на будь-який смак. Якщо ви шукаєте щось унікальне, круте та стильне, зверніть увагу на ці вісім брендів чоловічого одягу. Ви точно не помилитесь, вибравши їх.

RIOTDIVISION

Київський бренд технологічного одягу, який був заснований у 2010 році. RIOTDIVISION перший в Україні представив теходяг на національному ринку. Головними своїми цінностями RIOTDIVISION називає здатність до трансформації, високу технологічну якість, доступність і довговічність. Саме тому бренд постійно удосконалює чи застосовує різноманітні техніки виробництва, а для нових моделей завжди влаштовує краштести.

Реклама

Act.1

Український бренд Act.1 було засновано у 2016 році. Головна місія бренду — створювати продуманий, функціональний, зручний та позачасовий одяг. Натхнення Act.1 шукає в модерністських напрямах в архітектурі та мистецтві. Тому у дизайні орієнтується на спрощення та утилітарність, поєднання універсальних і чистих силуетів.

Syndicate

Український бренд, що випускає одяг у стилі streetcasual. У колекціях Syndicate представлені різноманітні предмети, орієнтовані на комфорт та універсальність. В асортименті бренду є як спортивні речі, так і класичний одяг, який може стати основою будь-якого чоловічого гардероба.

MOD44

MOD44 — робочий одяг родом із Києва. Свої колекції бренд описує як "результат ризикованого експерименту". У MOD44 пояснюють, що у підході до створення одягу бренд досліджує культуру, зокрема її контрасти та злиття минулого і сьогодення: "батьки будували атомні станції, діти танцюють у порожніх цехах", "проривний дизайн і пострадянський візуальний шум". Таким чином, в асортименті MOD44 є і речі з графічними принтами, і утилітарні предмети та ідеальна база на щодень.

WHY ME

WHY ME — бренд чоловічого одягу, заснований у Харкові у 2019 році. У своїх колекціях він не орієнтується на швидкоплинні тренди. Натомість WHY ME створює універсальні, функціональні речі, які якнайкраще підійдуть і для "маленьких повсякденних задоволень", і буденних справ.

Indposhiv

Indposhiv створює чоловічий одяг за стандартами bespoke. Кожен костюм виготовляється на 80% вручну, адже лише завдяки кропіткій роботі досвідчених майстрів можна досягнути бездоганного прилягання, відсутності дискомфорту, відчуття свободи та чітких силуетів. За ідеальними костюмами Indposhiv стоїть команда професіоналів: 4 провідних закрійники країни, понад 50 талановитих майстрів, менеджерів та стилістів.

PERSONAL PARADE

PERSONAL PARADE народився у Києві. Спершу бренд був орієнтований на спідню білизну, та з часом розширив асортимент. У PERSONAL PARADE зазначають, що бренд створює чоловічий одяг для тих, хто хоче виділитися, бути яскравим, сміливим і вільним від будь-яких правил чи обмежень. Мета бренду — змінити застарілий підхід до чоловічої моди. Тому у своїх колекціях він використовує вишукані тканини, зокрема шовк, мереживо та найчистішу бавовну.

Low Blow

Low Blow — український скейт-бренд, заснований у 2017 році. З англійської Low Blow перекладається як "удар нижче пояса". Саме "завдавання ударів" бренд зробив своєю місією — Low Blow бореться проти сірості, монотонності, рутини та нудьги. Мета бренду — виділитися з монохромних тенденцій, тому в кожній новій колекції Low Blow використовує яскраві кольори, незвичні форми та унікальну графіку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.