До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фурор Zegna та Мадса Міккельсена на чоловічому Тижні моди в Мілані

Тиждень чоловічої моди в Мілані став справжнім святом для шанувальників італійського бренду Zegna (Ermenegildo Zegna) та його нового амбасадора — голлівудської зірки Мадса Міккельсена. Під керівництвом креативного директора Алессандро Саретто бренд представив колекцію, де елегантність поєдналася з майстерністю виконання й інноваційними рішеннями.

Мадс Міккельсен під час шоу Zegna весна-літо 2025
Мадс Міккельсен під час шоу Zegna весна-літо 2025

Реклама

На презентації нової колекції Zegna весна-літо 2025 гостей зустріли незвично оформлені зали міланської штаб-квартири бренду. Гори піску перетворилися на імпровізований подіум, з якого нібито виростали рожеві та помаранчеві пагони льону з металевими нитками.

Zegna весна-літо 2025
Zegna весна-літо 2025

Колекція Zegna весна-літо 2025 — це справжня ода льону та сонячному настрою. Вона сповнена легкості та радості, адже літо — пора подорожей та яскравих вражень. Показ було відкрито образом, що складався зі світло-зеленого костюма, — в уках у моделі було дві дорожні сумки — ідеальний образ для спонтанної літньої поїздки. Далі гостям представили елегантний формальний одяг нейтральних відтінків, а також стильні жилети з комірами-стійками та шовкові костюми з абстрактним принтом льону. В колекції також знайшлося місце класичним лляним сорочками, двоколірним поло, легким курткам та коротким шортам. Колірна палітра колекції — веселка Zegna: від випалених червоних до шоколадних коричневих та небесно-блакитних відтінків.

Zegna весна-літо 2025
Zegna весна-літо 2025

Zegna весна-літо 2025
Zegna весна-літо 2025

Zegna весна-літо 2025
Zegna весна-літо 2025

Кульмінацією шоу Zegna весна-літо 2025 стала поява на подіумі амбасадора бренду — голлівудської зірки Мадса Міккельсена. Одягнений у бездоганно зшитий костюм Zegna, він втілив образ сучасного чоловіка: елегантного, впевненого та з вишуканим смаком. Співпраця Zegna з Мадсом Міккельсеном — це не просто маркетинговий хід. Це чітке позиціювання бренду як вибору сучасних, успішних і стильних чоловіків. Актор, який дефілював на подіумі, став живим доказом того, що Zegna одягає тих, хто підкорює світ своїм талантом, харизмою та бездоганним стилем.

Переглянути всю колекцію Zegna весна-літо 2025.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.