До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Безмежна різноманітність: чоловіча колекція Louis Vuitton весна-літо 2025

Всесвітньовідомий музикант і дизайнер Фаррелл Вільямс продовжує співпрацю з Louis Vuitton, презентуючи нову чоловічу колекцію одягу сезону весна-літо 2025. Ця колекція – подорож світом, натхненна культурним різноманіттям та популярністю бренду Louis Vuitton у всіх куточках світу.

Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025
Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025

Інтрига та натхнення

Перші натяки на майбутню колекцію з'явилися на інсайдерській сторінці Фаррелла @skateboard в Instagram. Загадковий пост із зображенням Землі на тлі Всесвіту та дармовисом LV AirTag розбурхав уяву шанувальників бренду. Згодом з'ясувалося, що LV AirTag стане частиною запрошення на показ. Ще одним цікавим елементом став напис LE MONDE EST À VOUS ("Світ належить тобі") на джинсовій куртці співробітників бренду.

Співпраця та символізм

Показ колекції Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025 відбувся в Будинку ЮНЕСКО – знаковому місці, яке символізує мир та єднання націй. Локація шоу була співзвучною з ідеєю колекції, адже вона створена у співпраці з Air Afrique – афро-французькою культурною платформою, що пропагує мистецтво та діалог між представниками африканської діаспори. Таким чином, Фаррелл Вільямс та Louis Vuitton прагнуть об'єднати міжнародну спільноту через моду.

Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025
Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025

Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025
Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025

Образ сучасного мандрівника

У новій чоловічій колекції Louis Vuitton Фаррелл пропонує стильний одяг для чоловіків, натхненний образом сучасного мандрівника. Тут можна побачити елементи, запозичені з форми пілотів: укорочені піджаки, бомбери та комбінезони. Колірна палітра колекції починається з монохромної гами – від чорного до коричневого та сірого. Потім вона переходить до більш яскравих відтінків, відображаючи різноманітність світу. Класичні візерунки Damier та камуфляж отримали оновлений вигляд з новими кольорами та мотивами.

Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025
Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025

Цікавим елементом колекції стала куртка, виготовлена зі шкіряних футбольних м'ячів, яка є своєрідним поєднанням моди та спорту. Можемо припустити, що таким чином бренд підтримує інтерес до поточних спортивних подій, що проходять влітку в Європі — Чемпіонат Європи з футболу 2024 та Літні Олімпійські ігри 2024 в Парижі.

Переглянути всю колекцію Louis Vuitton Menswear весна-літо 2025.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.