КУПИТИ КВИТКИ

Чоловіча мода: як вдягаються найстильніші гості виставки Pitti Uomo

У Флоренції добігає кінця одна із головних подій світу чоловічої моди — флорентійська виставка Pitti Uomo, яку цього сезону відвідало близько 800 учасників. Серед головних заходів Pitti Uomo 106 — повернення британського дизайнера Пола Смітта та показ французки Марін Серр. За традицією, велике значення у створенні фірмової атмосфери Pitti відіграє стритстайл, який моментально реагує на тренди чоловічої моди. Знайомимось із ними ближче на прикладі гостей виставки.

Реклама.

Дикій Захід

Світ моди знову починає надихатися естетикою Дикого Заходу, одним із головних шанувальників якої є Фаррелл Вільямс — креативний директор чоловічої лінії Louis Vuitton. У Флоренції гості виставки використовували найрізноманітніші її елементи — від ковбойських капелюхів до декору з бахроми.

Класика + піжамні шорти

Жарти часів епідемії Covid-19 про людей, які з дому виходять у зуми, вдягнувши діловий жакет, а знизу залишаючись у домашньому одягу — тепер не жарти. На вулицях Флоренції було помічено немало прикладів, як піжамні сети можуть виглядати у поєднанні з класичним одягом.

Хустка як аксесуар

Капелюх вже давно став одним із символом стритстайлу у Флоренції, але цього сезону з ним готова конкурувати хустка. Їх додавали до класичних костюмів в італійському стилі та образів із джинсами та майками, комбінували з оверсайз-кардиганами та прикрашали ювелірними деталями.

Напіврозстібнута сорочка

Влітку особливо хочеться розслабленості в образі, досягти якої допомагають тканини, що струмують, і вільний силует. Гості Pitti Uomo 106 нерідко досягали потрібного ефекту за рахунок шовкових напіврозстібнутих сорочок — елегантно та чуттєво водночас.

Коричневий костюм

Коричневий колір став альтернативою чорному та сірому не тільки в жіночому гардеробі. Активно його використовували і флорентійські модники — ще колись коричневі костюми вважалися старомодними, а сьогодні їх ретровайб виглядає сучасно і навіть заспокійливо.

Фото: Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.