Наймодніші шовкові спідниці цього сезону

Цього сезону спідниці особливо популярні серед модниць. Нарівні із зухвалими міні, всипаними лелітками, моделями із зав’язками та плісованими спідницями, до модної гри долучилися й варіанти із шовку: струмливі міді й максі продемонстрували чи не всі дизайнери. Vogue.ua зібрав наймодніші шовкові спідниці в колекціях цього літа.

imageLanvin, Resort 2021

Яскраві моделі довжини міді й максі можна знайти в Michael Kors Collection і Sportmax. Бренди зробили ставку на трендові кольори сезону: насичені зелений і жовтий. Останній, зокрема, став головним кольором року за версією Pantone. Поєднувати струмливі шовкові спідниці модні Доми радять зі светрами й пуловерами — цю стилізацію краще приберегти на осінь, а спекотним літом найліпшими супутниками стануть напівпрозорі блузи й кроп-топи, а також мюлі з плетеної шкіри.

Michael Kors Collection
Sportmax, Pre Fall 2021

Базові моделі продемонстрували Salvatore Ferragamo і We11done. Молочну максі цього літа найефектніше поєднувати з трикотажними сорочками або регбійками, а в пару до світло-блакитної асиметричної спідниці радимо вибрати вкорочену сорочку. Доповнити функціональний образ допоможуть сандалі на липучках і лофери із золотистої лакованої шкіри на платформі.

Salvatore Ferragamo, Pre Fall 2021
We11done, Resort 2021

Vogue.ua зібрав 8 найкращих шовкових спідниць для практичних літніх образів.

Популярне на VOGUE