6 наймодніших жилетів сезону весна-літо 2024

Серед усіх зіркових речей сезону весна-літо 2024 жилет є одним з найнесподіваніших. А несподіванкою є кількість образів, у яких пропонується цей оновлений виріб, який перетворився з нестандартного на важливий елемент для створення ідеального образу. Vogue.ua зібрав 6 наймодніших жилетів поточного літа.

Короткі жилети

Petar Petrov

Staud

Данський бренд Staud представив темно-синій total look, що складався з жилета та широких штанів з блискітками. Зі свого боку, Petar Petrov замінили класичний білий топ коротким чорним жилетом, застібнутим до верху, поєднавши його із зеленою атласною спідницею.

Довгі жилети

Gabriela Hearst

Bottega Veneta

Phillip Lim

Довгий жилет — один із найцікавіших літніх елементів. Класичний костюм — найочевидніший спосіб підійти до цього одягу, особливо в монохромних образах, починаючи від чорного, як у Bottega Veneta, до масляно-жовтого, як у Phillip Lim.

Вʼязані жилети

Dries Van Noten

Brunello Cucinelli

Із зростанням популярності естетики бохо-шику вʼязаний жилет також став одним із фаворитів сезону. Здебільшого в магазині роблять ставку на принтовані комплекти з жилета та спідниці або жилета та шортів. Але на подіумі діапазон можливостей ще більший: Helmstedt поєднують богемні сукні з різнокольоровими жилетами, які регулюються за допомогою шнурівки на грудях, а Dries Van Noten показали жилети з контрастною обробкою.

Жилет як сукня

Isabel Marant

Sacai

Dior

Подовжений жилет — ідеальний варіант, щоб замінити будь-який інший одяг. Victoria Beckham віддають перевагу довгому дизайну з чітко вираженими підплічниками, тоді як модель Sacai має більш округлі лінії, а Dior — більш плавні.

Жилет з лелітками

Stella McCartney

Ralph Lauren

Жилети також не відмовляються від свого найбільш святкового варіанту. Дизайнери грають на контрастах, поєднуючи джинсову тканину з золотими блискітками, як Ralph Lauren або Lutz Huelle. Stella McCartney пропонують максимально бароковий варіант у поєднанні з блузою в стилі бохо та мікрошортами.

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE