До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Атлас у колекціях весна-літо 2024

Спираючись на естетичну тенденцію coquette, яка нині захопила світ моди, атлас із блискучим ефектом стає одним із ключових трендів сезону весна-літо 2024. Цьогоріч атлас буде присутній у всіх його формах. Приємний і легкий у носінні, цей матеріал стає справжнім модним союзником, який привносить нотку елегантності в повсякденне життя, не втрачаючи свіжості.

Сліп-сукня з атласу

Acne Studios
Acne Studios

Реклама

Carven
Carven

Найпопулярнішим одягом неодмінно є сукня: атлас знаходить своє місце на сліп-моделях, які були особливо затребуваними у 1990-х роках завдяки таким знаменитостям, як Гвінет Пелтроу. Цього сезону обирайте кислотні кольори для сміливіших образів і нейтральні відтінки для більш традиційних нарядів.

Атласне пальто

Givenchy
Givenchy

Найсміливішим виробом, безсумнівно, є атласне пальто, яке можна було побачити на шоу Givenchy весна-літо 2024. Представлене у сміливому кобальтово-синьому кольорі, воно стає яскравим елементом всього образу. Простіше кажучи, не має великого значення, що ви одягнете під — цей одяг гарантовано приверне увагу.

Обʼємна сукня з атласу

Simone Rocha
Simone Rocha

Loewe
Loewe

Атлас також знайшов своє вираження в об’ємних сукнях, як у Simone Rocha і Loewe. Головні риси найбажаніших суконь сезону — м'які пастельні кольори, банти, мереживо та прозорі деталі, а також гегемонія шовковистих матеріалів, як-от атлас. Це чудова можливість приміряти кокетливу естетику та ризикнути з дизайном, використовуючи пастельні кольори, які надають йому нотку обережності.

Атласні штани

Bluemarble
Bluemarble

Атласний ефект також поширюється і на штани цього сезону, як видно на подіумі Bluemarble. Робіть ставку на стримані кольори, як-от темно-синій, кавовий або бордовий, що ефектно сяють завдяки матеріалу.

Атласні мюлі

Prada
Prada

Prada
Prada

Атласні мюлі тихо увійшли в тренди сезону завдяки колекції Prada весна-літо 2024. Тепер вони змагаються за те, щоб стати одним із незамінних предметів модниць у всьому світі.

Чи то коричнево-бежеві атласні штани, чи то біла мереживна мінісукня, синій спідничний костюм або жовті штани карго, атлас — це матеріал, який огорне вас елегантністю. Крім того, це ідеальна тканина для літа завдяки свіжості й легкості, що робить її чудовим союзником у найспекотніші дні року.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.