До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Масляно-жовта сукня — наймодніша річ цього літа

Після осінньо-зимового сезону, монополізованого сірим та вишнево-червоним кольорами, з’явився новий колірний тренд у пастельній гамі. Між бежевим і яскраво-жовтим, теплий масляний відтінок пропонується як ідеальна заміна нюдовій палітрі та білому не тільки через його універсальність і легкість, але також тому, що він здатний внести дозу кольору в будь-який образ, не впадаючи в яскравість або різкість. Приємний і ніжний, елегантний і легкий масляно-жовтий колір відповідає тенденції "тихої розкоші", що продовжує панувати як на подіумах, так і на вулицях модних столиць. Vogue.ua зібрав наймодніші сукні цього трендового відтінку.

Loewe
Loewe

Реклама

На подіумі масляно-жовтий пофарбував практично всі пропозиції великих брендів: Molly Godard, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Zimmermann, Rotate, Coperni та Loewe – лише деякі з імен, які зробили цей відтінок зіркою своїх колекцій весна-літо 2024. Зі свого боку, The Row або Jacquemus розробили аксесуари масляно-жовтого кольору. Утім, саме сукні, безсумнівно, є одягом, який найкраще представляє цю тенденцію. З босоніжками на пласкій підошві, кедами, балетками або еспадрільями – сукня в зірковому відтінку сезону гарантує неперевершений образ.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Proenza Schouler
Proenza Schouler

На відміну від жовтого, цей більш м’який, пудровий варіант є універсальним: він пасує до всіх типів шкіри та добре комбінується з будь-якими іншими елементами гардероба. Від оливково-зеленого до рожевого, білого, темно-синього, чорного і навіть металевого — немає жодного відтінку, який би не поєднувався з масляно-жовтим, коли справа стосується створення вбрання. Інший варіант — вибрати завжди влучний монохромний образ, який люблять streetstyle-зірки та модниці.

Якщо вас запросили на весілля, сукня масляно-жовтого кольору стане безсумнівним гітом. Сумка та взуття кольору металік — ідеальні союзники як для денних, так і для нічних виходів. Сукні з драпіруванням також стали одним із трендів сезону. Це безпомилковий варіант як у довгій, так і в короткій версії, тож радимо звернути увагу саме на такі моделі.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.