Довга блуза + джинси — модна стилізація цього літа

Zimmermann

Джинси пройшли шлях від розслабленого, а часом і неофіційного варіанту, до повсякденної основи. Це сталося завдяки їхній універсальності та різноманітності стилів, які пасують до всіх типів блуз від базових до елегантних. Відповідно до найгарячіших тенденцій сезону весна-літа 2024 довгі блузи та туніки, схожі на мінісукні, замінять звичні топи та майки. Надихнутися на нову стилізацію допоможуть 7 образів, які доводять, що довга блуза та джинси це стильно та універсально.

Джинси кльош та довга сяйлива блуза

Gucci

Цього сезону Gucci пропонують надати гламурної нотки вбранню, вибравши злегка розкльошені джинси та довгу блузу, прикрашену стразами та торочками. Бренд також доповнив образ бордовими туфлями — сучасним і стильним аксесуаром, що з легкістю допоможе стати зіркою вечора, не вдаючись до суконь чи костюмів.

Білі джинси кльош і довга блуза в тон

Brandon Maxwell

Прийняти мінімалістичну естетику або стиль "тиха розкіш" не складе труднощів, якщо у вас є білі джинси кльош і відповідна довга блуза, як у колекції Brandon Maxwell. Ідея полягає в тому, щоб побудувати однотонне стримане вбрання з блузкою з V-подібним вирізом і босоніжками на високих підборах.

Мішкуваті джинси та довга блуза з квітами

Valentino

Незважаючи на те, що ми бачили їх у вбранні з відтінком Y2K, мішкуваті джинси також можуть стати більш елегантними за допомогою довгої блузи, як вчать Valentino. Італійський бренд поєднав їх із тунікою з квітами, створеною в техніці кроше, і барвистими босоніжками, підтверджуючи, що легка елегантність продовжуватиме яскраво сяяти на подіумах і поза ними.

Джинси "підкови" та довга "гола" блуза

Zimmermann

Zimmermann поєднали дві потужні тенденції в одному образі: джинси "підкови" та сукня поверх штанів. Отже, мінісукні можуть грати роль довгого верху, щоб зробити вбрання ще більш зірковим. Зверніть увагу на прозору модель з баскою, яка ідеально пасує для того, щоб прикрасити силует і додати штрих Y2K до фінального образу.

Вузькі білі джинси та відповідна довга блуза

Цього літа гардероби модниць знову підкорюють вбрання в нейтральних тонах, особливо, білий колір. Дотримуйтесь порад і створіть ансамбль із вузькими джинсами, довгою блузою і відповідним взуттям з квадратним мисом. Таке вбрання можна носити в офісі, на вихідні або в день шопінгу.

Сині джинси прямого крою та довга смугаста блуза

Якщо ми чомусь навчилися з показів Chanel, Bally та Isabel Marant сезону весна-літо 2024, то це те, що джинси прямого крою є справжнім гітом. Замість того, щоб римувати їх із типовими футболками, наважтеся на довгу блузу зі смугастим принтом та босоніжки на високих підборах. Якщо у вас немає блузи, такого ж результату можна досягти із сукнею-сорочкою.

Завужені джинси та блуза в стилі бохо

Ще один варіант освоїти тенденцію — створити літнє вбрання, що пасуватиме до будь-якої нагоди. Streetstyle-зірки рекомендують міксувати сині джинси з довгою блузою в стилі бохо і босоніжками на платформі — чудовий варіант для вечері з друзями чи урочистості.

За матеріалами vogue.mx.

Популярне на VOGUE