До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бордове взуття — головний аксесуар цього сезону

Цього сезону немає напівтонів, коли справа доходить до взуття: подіуми заполонили або дуже стримані моделі в позачасових кольорах, як-от чорний, або найяскравіші варіанти, зокрема срібне взуття. Однак є альтернатива для тих, хто не прагне максимальної розсудливості чи привернення уваги. Витончений, елегантний, непідвладний часу колір, який поєднує в собі абсолютно все: бордовий стає справжньою стриманою розкішшю серед трендів сезону осінь-зима 2023/2024.

Saint Laurent
Saint Laurent

Реклама

Безліч дизайнерів додали до своїх колекцій цей благородний колір. Наприклад, Bottega Veneta пропонують плетені чоботи до стегна в поєднанні з чорною сукнею. Для Saint Laurent це ідеальне взуття, яке доповнює стримані брючні костюми та спідниці-олівці, тоді як JW Anderson надають йому авантюризму завдяки архітектурним золотим підборам.

JW Anderson
JW Anderson

Червоний колір є одним із абсолютних королів гардероба цього сезону, але якщо потрібно виділити один особливий відтінок, то це темно-червоний, більше схожий на вишневий. Невипадково, наприклад, Сабато де Сарно обрав його для свого дебюту на чолі Gucci.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Вуличний стиль — найкращий доказ багатогранності цих тонів. Додайте родзинку наївному образові, поєднавши бордові туфлі з білими шкарпетками й оксамитовою спідницею в тон. Бордове взуття стає неперевершеним, якщо до стилістичного рівняння додати ще один предмет того ж кольору — чи в’язаний светр, чи шкіряне пальто великого розміру.

Бордовий колір також знайшов своє місце у чоботах і ботильйонах. Стильна ідея, яку можна було побачити на вулицях модних столиць, — додавання чорної сукні, блейзера та сумки, що надає контрасту, наприклад, оливково-зеленого кольору. Streetstyle-зірки також впевнені, що рожевий колір теж підходить: римуйте високі бордові чоботи з рожевим структурованим пальтом.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.