Жакет + спідниця: 5 найстильніших поєднань вишуканого дрескоду на осінь 2024

Напередодні осені саме час подбати про речі, які стануть основою сезонного гардероба. Звісно, цей сезон знаменуватиметься поверненням тренчів, активним носінням найстильніших джинсів 2024 року та кросівок. Однак ми тут, щоб нагадати про класичне поєднання жакета та спідниці, яке цієї осені буде популярним у різних варіаціях. Розповідаємо, як носити найвишуканіший дрескод осені 2024.

Photo: Launchmetrics

Коричневий жакет + біла спідниця

Наявності білої спідниці у міжсезонних стилізаціях варто подякувати Тижню моди в Копенгагені. В останні тижні літа ще можна вдягати напівпрозору білу спідницю, натомість з початком осені варто надати перевагу мідіспідниці bubble та костюмним і джинсовим моделям. Найкращий вигляд із низом молочного відтінку має коричневий жакет. Обирайте блейзер вільного або приталеного крою з ременем.

Photo: Launchmetrics

Photo: Launchmetrics

Чорний жакет + мідіспідниця з принтом + лофери

Модна формула прийдешньої осені — розбавити чорний total look яскравою спідницею. Серед представниць вуличної моди в Парижі помітна прихильність до прямої мідіспідниці з абстрактним червоно-зеленим принтом. Найкраще взуття — класичні лофери зі шкарпетками.

Photo: Launchmetrics

Photo: Launchmetrics

Світлий жакет + мініспідниця з деніму

З чим іще взути лофери? З джинсовою спідницею та бежевим жакетом. Комфортний повсякденний образ для активного дня можна уявити й з мідіспідницею з деніму, однак саме довжина до середини стегна не обмежує рух та має одночасно розслаблений та ошатний вигляд.

Photo: Launchmetrics

Сет зі шкіряного жакета та плісированої спідниці

Актуальність стилю 1960-х підтвердили Кендалл Дженнер та зірки стритстайлу на Тижні моди в Копенгагені. Жіночний силует, елегантний крій та завжди актуальна плісирована спідниця, яку можна носити окремо від жакета з сорочкою поло та гольфом. Поєднайте такий костюм із бордовою сумкою, а коли буде прохолодно, вдягніть колготки та "бабусині" човники.

Photo: Launchmetrics

Оверсайз-жакет + мідіспідниця + сітчасті балетки

Буденне поєднання оверсайз-жакета та сірої мідіспідниці цього сезону урізноманітнюємо сітчастими балетками та яскравими аксесуарами — кольорова сумка стане гарним варіантом. Поки погода тішить теплими днями, спробуйте жакет з короткими рукавами. Вважаємо, що таке переосмислення завжди модного елементу гардероба влучно освіжить сезонні стилізації.

Photo: Launchmetrics

Photo: Launchmetrics

Популярне на VOGUE