До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сітчасті балетки — найбажаніше взуття цього літа

Сітчасті балетки — справжня літня сенсація, яка швидко захопила Instagram-стрічки модниць. Лише за один місяць ми мали змогу побачити їх у профілях визнаних спеціалістів зі стилю, як-от Джанетт Медсен, Дебора Роза та Алексіс Форман. Унікальні балетки, які привернули увагу шанувальниць індустрії та стали вірусними, зарекомендувавши себе як один із незамінних аксесуарів цього сезону.

Сітчасті балетки є зразком ідеального поєднання вишуканості та авангарду: вони представляють структуру, яка огортає ногу дивовижним дизайном. До того ж вони надзвичайно зручні та функціональні для літніх місяців, коли спека не дозволяє витримувати тертя практично будь-якого взуття.

Реклама

Датчанка Джанетт Мадсен стала одним з піонерів зі звеличення сітчастих балеток як головного взуття сезону, але вона була не єдиною. Подібно до неї, інші інйлюерсери, як-от Бланка Міро чи Дженні Волтон, також зробили цей аксесуар своїм найкращим союзником у спекотні дні. Можливості цього взуття, середнього між туфлями-човниками та босоніжками, необмежені: від розслаблених джинсів до романтичних спідниць, які створюють певний контраст, — вони здобули безперечний успіх.

Сітчасті балетки стали справжнім феноменом, утвердившись як одне з найбільш фотографованого взуття у соціальних мережах, завдяки таким модницям, як Перніль Тейсбек, Алекса Чанг або вищезгадана Бланка Міро. Окрім сітки, зіркові дівчата також обирають модель з великими намистинами, адже вони так само ідеальні для тих місяців, коли все ще хочеться трохи прикрити ногу.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.