До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: трикотажна сорочка поло — тренд цього сезону

Трикотажні сорочки поло стали зірковим одягом сезону. Вони є доповненням до спортивного образу тенісистів, союзницями класичних штанів у вбранні в стилі "тиха розкіш" та основним елементом гардероба наймодніших дівчат. Моделі із сітки, зі смугастим візерунком або у футбольному стилі: вуличний стиль показує справжнє різноманіття варіантів. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок та зʼясував, чому варто мати сорочки поло у своїй колекції вже зараз.

Сорочка поло і білі широкі штани

Реклама

Чи варто посунути класичну білу футболку? Мабуть, так. Модниці радять вибирати трикотажні сорочки поло, які додають дуже витонченого шарму всьому образу та є досить універсальними, щоб носити їх з будь-чим. Зробіть ставку на модель великої в’язки темно-синього кольору та поєднуйте її з білими широкими штанами та кросівками в тон. Це натхнення для створення образу в стилі "тихої розкоші", який пасує як на щодень, так і для офісного дрескоду.

Чорна сорочка поло та атласна мідіспідниця

Замість боді, блузи в білизняному стилі або топа-бандо, зробіть вибір на користь трикотажного поло, яке так само ефектно виглядає із елегантними мідіспідницями. Дотримуйтеся порад модниць і інвестуйте в традиційний дизайн або нейтральні тони. Додайте атласну спідницю довжиною нижче колін у рожевому кольорі та завершіть образ туфлями з Т-ремінцями. Елегантний і жіночний наряд, який напевно схвалила б навіть сама Міучча Прада.

Укорочена сорочка поло та плісирована мініспідниця

Якщо шукаєте модель, що пасуватиме для спекотного літа, то укорочені вироби саме для вас. Вони мають божественний вигляд у поєднанні з мініспідницями, спідницями Rah-Rah та навіть шортами-бермудами. Додайте босоніжки на пласкій підошві — і ви створите образ, який пасуватиме усюди, від пляжу до міста.

Оверсайз-сорочка поло та мішкуваті чорні джинси

На перший погляд трикотажні сорочки поло можуть здатися занадто серйозними або "офіційними", однак вони є основою, яка адаптується до будь-якого одягу, в тому числі і до широких джинсів. Цього разу обʼємні моделі нейтральних тонів стануть найкращими союзниками, щоб чудово виглядати з мішкуватими темними джинсами. Щоб завершити образ, варто додати білі туфлі на підборах.

Смугаста сорочка поло та шкіряні штани

Смугасті сорочки поло з вільним силуетом — тенденція, яка вже набирає сили в столицях моди. Достатня причина, щоб додати їх у свою колекцію, оскільки вони ідеально поєднуються з джинсами, шортами чи шкіряними штанами. Додайте балетки із сітки, і ви будете готові підкорювати місто в автентичному стилі, який сяє сам по собі.

Велика сорочка поло та шорти карго

Як ми вже згадували раніше, кольорові сорочки поло зі смугастим принтом є одержимістю данських модниць, а також таких знаменитостей, як Біллі Айліш і Дуа Ліпа, тому ми точно побачимо їх у прийдешньому сезоні. Вибирайте дизайн у яскравих тонах і носіть його із шортами карго та босоніжками на високих підборах з аплікаціями-метеликами. Вибір "невідповідного" взуття стане ключем до піднесення образу на новий рівень.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.