До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сіра плісирована спідниця — улюблена річ модниць цієї весни

Поза всякими сумнівами: плісировані спідниці повернулися в світло софітів, і саме зараз — ідеальний час, щоб наважитися і приєднатися до трендів сезону весна-літо 2024. Джерелом натхнення можуть стати образи моделі Айріс Лоу: останнім часом вона демонструє бездоганні сірі плісировані спідниці, які варто додати до свого гардероба.

Щоб добре зрозуміти цю тенденцію, варто повернутися до колекції Miu Miu весна-літо 2022. Тоді кокетливі мініспідниці захопили світ моди. Моделі та модниці носили їх із білими кросівками та шкарпетками. Минуло два роки, а плісировані спідниці не збираються покидати модний олімп. Про це свідчить образ Louis Vuitton із колекції Resort, де романтична спідниця зі складками ідеально поєднується з кросівками.

Реклама

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Практичність цього дуету доводить, що тренд на елегантні спідниці актуальний як ніколи. Нещодавно англійська модель і актриса Айріс Лоу зʼявилася в Мілані під час Тижня моди в простому комплекті, що складався з блейзера, плісированої спідниці та кросівок Nike. І Лоу, й інші зірки Голлівуду знають, що центральні елементи такого образу складаються з елегантного жакета та стриманих аксесуарів. Власне, вбрання Айріс Лоу відсилає до образу Rokh, який бренд запропонував кілька сезонів тому.

Rokh
Rokh

Проте одна з великих проблем нинішнього препі-тренду — захоплення надто буквальним цитуванням, а саме поєднанням спідниці та сорочки, високих шкарпеток та лоферів. Цієї весни краще вибрати більш повсякденну та легку версію класичних образів, які Miu Miu, Prada та Dior популяризували в останні сезони. Ідеальна щоденна уніформа відсилає до серіалів "Пліткарка" чи "Еліта".

Щоб скласти ненудний образ, необхідно поєднувати найхимерніші речі. Доповнять жакет і плісировану сіру спідницю туфлі Мері Джейн або спокусливі чоботи до стегон, які надають новаторської нотки елегантному вбранню.

І якщо плісировані спідниці вам не до вподоби, не страшно. Використайте гламурний ефект сірого кольору, здатного покращити будь-який образ, в іншому одязі. Оскільки Айріс Лоу регулярно з’являється на подіумах найкращих світових дизайнерів, вона стає все більш впевненою у своєму стилі, і хоча дещо його змінює, є один елемент, який майже завжди залишається недоторканним, — сірі штани.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.