До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: з чим носити сірі колготки цієї весни

У червоних колготок з'явився конкурент. Альтернатива — сірі колготки, які зустрічаються у вуличному стилі й на подіумі. Miu Miu та Fendi включили їх у свої осінньо-зимові колекції, де образи варіюються від мінісуконь до класичних білих сорочок. Vogue.ua розібрався, як стильно носити сірі колготки цієї весни.

Fendi
Fendi

Реклама

Miu Miu
Miu Miu

Модель Ельза Госк вже спробувала носити сірі колготки, і зробила це у найпростіший спосіб — з класичним костюмом зі спідницею. На думку гостей Тижнів моди, такі колготки — це простий спосіб оновити стриманий жакет у поєднанні з футболкою для більш розслабленого образу або з сорочкою та светром для походу в офіс. Додавання сріблястого взуття — ще одна ідея, щоб підвищити ефектність вбрання.

Для тих, хто хоче додати кольоровий акцент до образу, не вдаючись до яскравого червоного чи білого, сірі колготки — оптимальний варіант. Спробуйте нейтральну палітру, як-от бежевий тренч і білі туфлі, — це ще один простий спосіб стилізувати цей сірий аксесуар.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.