До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 3 способи носити рожеву сумку цього сезону

Рожева сумка стала новим фаворитом вуличного стилю вона додає яскравих ноток в образ. Ця річ може бути дуже доречним акцентом, якщо виходити з чітких вказівок щодо її комбінування з вбранням. Vogue.ua зібрав найкращі ідеї з вулиць модних столиць, як стильно носити рожеву сумку цього сезону.

З нейтральними тонами

Реклама

Рожева сумка може стати акцентною деталлю в образі, що складається з базових тонів. Насичений відтінок добре працює, якщо його поєднувати на контрасті, наприклад, із шоколадно-коричневим взуттям. Він також має потенціал для трансформації образу в стилі препі, що складається з плісированої спідниці та смугастої сорочки з краваткою. Мініаксесуар на плечі — це вишенька на торті, веселий і несподіваний штрих, здатний покращити будь-який образ.

З принтами

Рожева сумка може гармоніювати з тоном пальта чи куртки з особливим принтом або навіть привернути ще більшу увагу до візерунка. Наприклад, зелене картате пальто в поєднанні з джинсами і білим топом ще більше виділяється на тлі ніжно-рожевого. Це гармонізує образ, як у Шарлін Девіс.

У рожевому total look

Один із варіантів — зробити ставку на total look з пастельно-рожевою сумкою та комплектом із двох прозорих трикотажних виробів, які допоможуть створити стильний образ за рекордно короткий час. Ковбойські чоботи та протисонцеві окуляри стануть доречним модним штрихом.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.