До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зелені вʼязані поло — головна альтернатива футболкам цього літа

З року в рік літній гардероб має свої обовʼязкові речі, як-от біла сукня чи лляні штани. Однак цього сезону несподівано з’явилася інвестиція, про яку ми й не підозрювали. Зелена в’язана сорочка поло — це ще один елемент гардероба, який цього літа привернув увагу більшості модниць.

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

Реклама

Brandon Maxwell включили цей одяг у свою круїзну колекцію 2023 року в поєднанні з довгою трикотажною спідницею та класичними туфлями-човниками на високих підборах. Подібний образ ми також бачили у Proenza Schouler: у пропозиціях марки можна знайти трикотажний топ із горловиною поло, але без ґудзиків, у поєднанні з довгою плісированою спідницею в тон.

Серед можливих моделей цього одягу одним із найпопулярніших є варіант сорочки поло ажурної в’язки, крою оверсайз і на ґудзиках, пофарбованих у смарагдово-зелений колір. Утім, можливі всі відтінки актуального зеленого: від смарагду до жовтуватих переливів. Колекція Loewe Paula's Ibiza поповнилася комплектом з футболки поло та шортів, але цього разу з ефектом ажурного рушника замість трикотажу та з логотипом Anagrama.

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell
Bode
Bode
Proenza Schouler
Proenza Schouler
Loewe
Loewe

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.