До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші топи бандо сезону весна-літо 2023

Різноманітні топи — синонім літнього періоду. Цього разу в головному фокусі дизайнерів — елегантні топи бандо, які ідеально пасують як до мідіспідниць, так і до улюблених джинсів чи лляних штанів. Vogue.ua зібрав найстильніші топи бандо в колекціях сезону весна-літо 2023.

Ferragamo
Ferragamo

Реклама

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

У перекладі з французької bandeau — "смужка" або "пов'язка". Вважається, що перші топи бандо з'явилися під час зародження пляжної моди, близько 190 років тому. Особливою популярністю бандо користувалися в 1970-х роках, і хоча на деякий час вони втратили свою актуальність, у 2023-му з тріумфом повернулися на модний Олімп. Так, базові чорні та білі моделі можна знайти в колекціях Ferragamo та Brunello Cucinelli. Бренди римують їх зі спідницями, штанами та навіть комбінезонами. Більш яскраві топи бандо зʼявилися у Max Mara: з їх допомогою італійський дім створив монохромні образи з короткими шортами та балаклавою. Актуальний смугастий принт радимо шукати у Rowen Rose.

Max Mara
Max Mara

Rowen Rose
Rowen Rose

По-своєму обіграли тренд Diesel: у весняно-літній колекції бренду було представлено денімову модель, вироблену з тонких пасків у техніці печворк. Топ також прикрашений пряжкою з логотипом марки. Носити такий Diesel радять у поєднанні з джинсами з низькою посадкою в тон. Більш романтичний топ був помічений у Le Pointe: помаранчевий бандо, прикрашений пірʼям, якнайкраще пасуватиме до шовкових чи атласних штанів і спідниць, а завершити образ допоможуть босоніжки на підборах.

Diesel
Diesel

La Pointe
La Pointe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.