До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші зелені сукні в колекціях весна-літо 2023

Кольорові сукні — найкращий модний антидепресант, який можна собі уявити. Цього сезону, крім сонячних жовтих та блакитних платтів, дизайнери пропонують звернути увагу на сукні зеленого кольору — від відтінку фісташкового морозива та лаймового до насиченого Kelly green (який нагадує про соковиті ірландські ландшафти) та неонового. І справді, чому б не поповнити свою літню капсулу яскравою сукнею, яка точно освіжить ваш стиль.

Loewe
Loewe

Реклама

Схоже, що у рожевого тренду barbiecore цього сезону зʼявився гідний конкурент — яскраво-зелений. Інститут кольору Pantone навіть додав цей відтінок до списку 10 найкращих кольорів сезону весна-літо 2023 на Тижні моди у Нью-Йорку. Пропонуємо назвати цей тренд Kellycore і розглянути найкращі яскраво-зелені сукні. І почнімо з мінісукні Loewe з квіткою, яка є найбажанішим вбранням цього літа. Носіть її як з босоніжками з ремінцями, так і з морськими сандалями. Ще один бренд, який зробив ставку на яскраво-зелений колір з неоновим підтоном — Fendi, що пропонує коротку трикотажну сукню по фігурі.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Fendi
Fendi

Givenchy
Givenchy

Atlein
Atlein

Зелена сукня — ідеальний варіант для теплого сезону. Зверніть увагу на лаймовий відтінок, якого дуже багато в нових колекціях брендів. Michael Kors Collection презентували шовкову сукню сорочкового крою, Dion Lee — цікаву модель у формі великого тропічного листа, а Proenza Schouler — варіант з романтичними рукавами з оборками. Якщо хочеться більш стриманого і ніжного відтінку, то найкращим рішенням стане невагома сукня Victoria Beckham, варіант з ефектом деграде Self-Portrait або максісукня Atlein.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Self-Portrait
Self-Portrait

Dion Lee
Dion Lee

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Stella McCartney
Stella McCartney

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні в зелених кольорах — від пастельних до неонових відтінків.

<b>GIUSEPPE DI MORABITO</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.