До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші принти цього літа

Неможливо уявити весняно-літній сезон без різноманітних принтів. Від квіткових композицій, що прикрасили міні- та максісукні, до позачасових polka dot та смугастого візерунка: Vogue.ua зібрав наймодніші прийти цього літа, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Флористичний

Квіти влітку — аж ніяк не банально, а напрочуд актуально. Дизайнери доводять: сукні, спідниці та топи, прикрашені флористичним принтом, — найкраще рішення для будь-яких образів. Надихнутися пропонуємо колекціями Michael Kors Collection та Christopher Kane.

Реклама

Christopher Kane
Christopher Kane

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Polka dot

Справжня класика жіночого гардероба, гороховий принт цього літа має різноманітні варіації. Chanel зробили ставку на дрібний та стриманий візерунок, а от Jacquemus вдалися до більш великого та акцентного. Вибір за вами!

Chanel
Chanel

Jacquemus
Jacquemus

Клітинка віші

Різновид клітинки, який також має назву гінгем, був винайдений 1850 року у французькому місті Віші. Спочатку принт, який колись асоціювався з Провансом та стилем кантрі, використовували для постільної білизни, а тепер він прикрашає комплекти в білизняному стилі, як у Acne Studios, і сорочки та сукні, зроблені в техніці печворк, як у Sandy Liang.

Acne Studios
Acne Studios

Sandy Liang
Sandy Liang

Смугастий

Речі, прикрашені смугастим принтом, ідеальні в своїй функціональності: вони вписуються в офісний дрескод і пасують розслабленим образам на щодень. Цього літа робіть ставку на різноманітність крою: асиметрію, обʼємність та ультранизьку посадку.

Dior
Dior

Loewe
Loewe

Ренесанс

Картини видатних митців цього сезону ожили на подіумах. Художні архіви надихнули дизайнерів прикрасити свої сукні, мідіспідниці, жакети та костюми цими безсмертними творіннями, віддавши шану тому, що ніколи не вийде з моди.

Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Balmain
Balmain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.