До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сірий джемпер — головне придбання цього сезону

Сірий джемпер — не новаторська концепція, проте саме він став несподіваним головним героєм гардероба нинішнього сезону. Цей трикотаж насолоджується славою завдяки трьом головним факторам: новим способам його стилізації в колекціях осінь-зима 2023/2024, свіжому прочитанню джемперів у виконанні streetstyle-зірок та його абсолютній універсальності.

Prada
Prada

Реклама

Варто звернути увагу на колекцію Prada, де темно-сірі джемпери поєднувалися з ошатними спідницями, вкритими делікатними аплікаціями, — у стилі "офіційність зверху, вечірка знизу". Спідниці були прикрашені складними деталями, натомість джемпери з вовни та кашеміру видавались доволі стриманими: натхнені силуетами чоловічого одягу, вони мали прості круглі вирізи та манжети в рубчик.

Miu Miu
Miu Miu

Міучча Прада продовжила сіру тему в осінньо-зимовій колекції Miu Miu, що не стало несподіванкою, з огляду на те, що светри визначали особисту уніформу Міуччі протягом багатьох років. Блискучі трусики стали очевидною темою для розмови, але також дизайнерці було що сказати про багатошаровість, яку вона досліджувала цього сезону. Сірі джемпери неодноразово з’являлися на подіумі, стилізовані під толстовки та верхній одяг, і в комплекті з відповідним кардиганом.

Molly Goddard
Molly Goddard

Подальше натхнення для нової інвестиції прийшло завдяки Molly Goddard, де блідо-жовта спідниця з фатину була зримована з невибагливим сірим джемпером, Fendi, де подібний трикотаж поєднувався з плісированою спідницею і штанами, та Victoria Beckham, де джинсова спідниця і щільна водолазка буквально перевернули ідею повсякденного одягу.

Fendi
Fendi

Сірий джемпер з круглим вирізом можна носити нескінченно. Наприклад, стилізувати з білою футболкою знизу та улюбленими джинсами або з сукнею та спортивними штанами, а також намистами різної довжини, щоб завершити образ.

Vogue.ua зібрав 8 наймодніших сірих джемперів, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Prada
Prada
Toteme
Toteme
Cos
Cos
The Frankie Shop
The Frankie Shop
The Row
The Row
Miu Miu
Miu Miu
Khaite
Khaite
Vince
Vince

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.