До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подвійні рукави ― великий тренд цього сезону

Тиждень моди в Парижі завершився і поставив крапку в місяці моди ― настав час розібрати головні тренди сезону. Один фасон особливо впадає в око ― светри, сукні та джемпери з подвійними рукавами. Proenza Schouler і Commission, Fendi і Brandon Maxwell ― усі переосмислили звичний трикотаж і погоджуються, що коли справа доходить до рукавів, то що більше, то краще.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Реклама

Celine
Celine

Додатковий набір рукавів можна зав’язати на плечах, накинути на лікті або затягнути на талії. Слід зазначити, що ця тенденція не є абсолютно новою: Christopher John Rogers використали подвійні рукави для своєї передосінньої колекції 2023/2024, а дизайнер Джонатан Андерсон є шанувальником цього оригінального дизайну, оскільки використовував його і в Loewe, і у JW Anderson.

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

Christopher John Rogers
Christopher John Rogers

Цей трикотаж поєднує ексцентричність моменту та вишуканість, яка останнім часом домінує на модних показах. Тож можна сказати точно: светри, сукні та джемпери з подвійними рукавами зігріють вас цього сезону.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.