До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тест-драйв трусиків з лелітками Miu Miu в реальному житті

Минулого тижня, у вівторок пізнього літа, я зайшла у будівлю Vogue House в золотих трусиках з лелітками від Miu Miu та бежевій водолазці (заправленій у пару напівпрозорих теракотових колготок) — тобто я повторила образ 65 з колекції бренду сезону осінь-зима 2023/2024.

Джулія Гоббс у трусиках Miu Miu
Джулія Гоббс у трусиках Miu Miu

Реклама

Колекція прийдешнього сезону — не перший раз, коли Міучча Прада представила ультрамодні трусики. На показі Miu Miu весна-літо 1996 року, який відкрила 21-річна Хлоя Севіньї, Кейт Мосс вийшла на подіум у прозорій спідниці та нейлоновій байкерській куртці. Ця засаднича колекція витримала випробовування часом, і Міучча вкотре довела, що ми можемо відмовитися від штанів. Попри всю припущену ризикованість такого модного рішення, комбінація трусиків і колготок — смілива, стильна і комфортна. Саме тому вранці того вівторка я подумала: "Штани? Навіщо?" І рушила до офісу.

Джулія Гоббс у трусиках Miu Miu за своїм столом у Vogue House
Джулія Гоббс у трусиках Miu Miu за своїм столом у Vogue House

Так чи інакше, пізно того вечора в лондонському метро (все ще у блискучих золотих трусиках) я витріщилася у свій телефон, вдала, що мене ніхто не помічає, й почала записувати свої думки — посібник від Vogue, як створити образ із трусиками та колготками в реальному житті.

Почніть з боксерів у чоловічому стилі та чорних колготок

Хочете вийти на вулицю без штанів? Надягніть боксери у чоловічому стилі від Skims поверх колготок Wolford щільністю 66 ден. Готові піти ва-банк? Прикрашені лелітками труси Miu Miu гарантовано привернуть до вас увагу. Головне — не баріться, якщо хочете придбати пару: вони вже майже розпродані.

Додайте в’язаний светр

Трикотажний светр чи водолазка з високим горлом і вишукане взуття — це наріжний камінь вашого образу. Одягніть блискучі трусики в комбінації з нейтральним кашеміровим светром на один розмір більше, ніж ваш звичайний.

Взуйте мюлі або лофери

Настав час попрощатися з Y2K. Зараз ми повертаємося до моди бітників 1950-х та їхніх улюблених ошатних мюлів або лоферів з полірованої шкіри.

Додайте довге пальто

Пальто-халат з м’якої вовни — це бастіон розсудливості. Хочете продемонструвати свій сміливий образ? Не застібайте пальто. Відчуваєте, що не хочете привертати до себе увагу? Зав'яжіть пальто поясом.

Доповніть образ великою сумкою

Не беріть із собою вечірню сумочку, навіть якщо ви насправді збираєтесь на якусь подію ввечері. Масивна верхня сумка вказує на те, наскільки ви зайняті, зокрема, надто зайняті для того, щоб перейматися про штани. Що стосується розміру, то ми розглядаємо сумку, яка достатньо велика, щоб вмістити пару балеток, багаторазову пляшку води та шість засобів для макіяжу.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.