До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Теплий светр і ошатна спідниця — найпрактичніший образ сезону

Практичні комбінації трикотажу та яскравих спідниць, які з’явилися на показах сезону осінь-зима 2023/2024, непомітно повернулися і в колекціях весна-літо 2024, представляючи низку нових поєднань, які можна спробувати вже зараз.

16Arlington
16Arlington

Реклама

Кілька інтерпретацій тренду з’явилися на показі 16Arlington, серед них і обʼємні в’язані светри, які моделі носили зі спідницями міді, прикрашеними пір’ям і різнокольоровими лелітками. Супермодель Прешис Лі вийшла на подіум у блакитно-сірому джемпері та прозорій спідниці з фірмовою сумкою бренду Kikka. Ці образи відповідають і офісному дрескоду (хоча і досить екстравагантні), і готові до вечірки, демонструючи новий спосіб носити улюблений трикотаж цієї осені.

Tove
Tove

Помірна елегантність також переважала у Tove, де спідниця з пір’ям поєдналася із джемпером пшеничного відтінку. Скульптурні срібні сережки та порцелянові білі лофери ще більше додали привабливості такому стриманому, та водночас ошатному образу.

Altuzarra
Altuzarra

Перед презентацією своєї колекції весна-літо 2024 Джозеф Альтузарра прокоментував: "Я думав про останні пару років як про дослідження свого роду ескапістського світу, який минулого сезону вибухнув усіма цими барвами, і мені сподобалася ідея повернутися до чогось ефектного і водночас ближчого до життя". Різноманітні прозорі вишиті спідниці та светри втілили його задум на подіумі.

Coperni
Coperni

Coperni — бренд, відомий своїми віральними моментами, — має власний погляд на комбінацію спідниці та трикотажу. Образи складалися з м’яких светрів зі спущеними плечима та подовженими рукавами, стилізованих із прозорою спідницею з мереживною обробкою, а також спідницею з лелітками.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.