До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 способів носити плісировану спідницю цього сезону

Спідниці-плісе своїм романтичним шармом продовжують підкорювати серця модниць, які носять їх відповідно до вуличних трендів. Завдяки плавному та легкому крою спідниця створює особливий силует і незвичайно рухається, тоді як плісирований дизайн надає глибини. Надихнувшись 6 модними образами streetstyle-зірок, vogue.ua зібрав короткий посібник, щоб відтворити ідеальні поєднання: від короткої плісированої спідниці з колготками для повсякденного шикарного вбрання, до елегантних комплектів, які також підійдуть для особливої нагоди.

Реклама

Монохромний образ + високі чоботи

Дженна Ортега обрала total look від Dior, який складається з чорної плісированої спідниці, приталеного блейзера та чорних чобіт на шнурівці — шикарний образ у привабливих темних відтінках. Якщо шукаєте натхнення, як поєднати спідницю та високі чоботи, це найкращий приклад.

Зі стьобаною курткою

Ідеальний повсякденний, але вишуканий образ складається з блакитної плісированої спідниці та елегантної стьобаної куртки в поєднанні з водолазкою в смужку. Поєднуйте цю комбінацію з ботильйонами на пласкій підошві.

У нейтральних тонах з романтичною деталлю

Цей простий, але водночас непередбачуваний комплект цілком підтверджує вишуканий шарм, який здатна передавати спідниця-плісе, в цьому випадку ніжно-зеленого кольору з пір’ям на подолі. Модниці поєднують такі моделі з елегантним укороченим жакетом і чокером у формі троянди, щоб зробити образ ще романтичнішим.

Шкіряна спідниця + високі чоботи

Цей образ ідеально підходить як для дня, так і для ночі, завдяки своїй універсальності. Він складається з асиметричної плісированої спідниці, білого укороченого светра й ефектних чорних шкіряних ботильйонів на квадратних підборах. Для прохолодних днів додайте улюблений шкіряний жакет, що пасуватиме до спідниці, або вовняний блейзер чорного кольору.

З колготками та лоферами

Цей образ легко відтворити: візьміть за основу сіру плісировану мініспідницю в стилі препі, колготки та класичні чорні лофери. Щоб завершити вбрання, додайте потерту шкіряну куртку, що зараз надпопулярна.

Зі светром і шкіряною курткою в тон

Плісирована атласна спідниця, водолазка в тон і укорочена шкіряна куртка — подібно до інших нарядів, цей також можна носити як удень, так і вночі. Класичні туфлі-човники якнайкраще пасуватимуть до цього ансамблю, а колготки в сіточку знизять градус офіційності. Крім того, вишнево-червоний є частиною трендової колірної палітри сезону осінь-зима 2023/2024.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.