До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше спортивне взуття весна-літо 2021

Туфлі — це безперечно гарно, жіночно й звабливо, проте іноді хочеться зняти підбори й узути комфортне спортивне взуття, у якому можна і на свято, і на природу. Цієї весни пропонуємо вибирати універсальні кросівки, практичні позачасові кеди, надмодне гібридне взуття і сандалії із широкими ремінцями на липучках. Vogue.ua зібрав наймодніше спортивне взуття сезону весна-літо 2021.

Celine
Кросівки

Їх сміливо можна носити як із джогерами й худі, так і з романтичними сукнями й діловими брючними костюмами. Багато які бренди взяли на озброєння цю тенденцію й продемонстрували, як вписати кросівки в повсякденний гардероб. Чудовий приклад показали Celine і запропонували прості, зрозумілі й доречні поєднання на щодень, а їхні високі білі кросівки очолили списки бажань streestyle-зірок у всьому світі. Багато хто з модниць також полює цієї весни на нові кросівки Loewe, виготовлені у вінтажному стилі з курсивним логотипом бренду.

Реклама
Longchamp

Loewe
Iceberg
Кеди

Ще одне спортивне взуття, яке не вийде ніколи з моди, — кеди. Якщо взимку в них буде прохолодно, то весняно-літній сезон — ідеальна пора, щоб носити модні тканинні кеди з гумовою підошвою. Свого часу білі кеди вибирали Джейн Біркін і Керолін Бессетт-Кеннеді, а тепер їх носять Кендалл Дженнер і Гейлі Бібер. Цієї весни вибирайте білосніжну модель Ami Paris, чорні кеди Yohji Yamamoto або варіант з блакитного деніму Dolce & Gabbana.

Ami Paris
Yohji Yamamoto
Dolce& Gabbana
Гібридне взуття

Крім традиційних кросівок і кедів, на модних подіумах з’явилися незвичні гібридні моделі: з одного боку, вони подібні до туфель, а з іншого — на вигляд як спортивне взуття. Одним з таких прикладів були бутси з підборами Miu Miu. Дизайнерка представила їх у чорному, білому або сліпучому сріблястому відтінку з логотипом бренду, надрукованому на язичку. Колекція взуття Tod's складалася з кількох пар кросівок у стилі ретро, ​​проте найнезвичніша модель мала протекторну підошву й тканинний верх з подовженими ремінцями на липучках, які обв’язували навколо литок, як у сандалій-гладіаторів. Тим часом Simone Rocha показали атласні туфлі на масивній підошві, як у спортивних кросівок.

Miu Miu
Tod's
Simone Rocha
Сандалії із широкими ремінцями

Спортивне взуття цього сезону не обмежується лише кедами й кросівками, навпаки, дизайнери вирішили запропонувати широкий вибір. У колекціях брендів з’явилися сандалії на масивній підошві із широкими ремінцями на липучках. Дизайнери другий сезон поспіль переосмислюють культове взуття 1990-х, даруючи йому нове життя. Як показав попередній сезон, спортивні сандалії на липучках з колекції Chanel добре прижилися в гардеробах модниць. Тепер інші бренди також почали додавати свої варіанти модного взуття. Зверніть увагу на сандалії в колекціях: Boss, Longchamp і Jason Wu.

Boss
Jason Wu
Longchamp

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.