До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-репортаж: як модниці носять сандалі Chanel цього літа

Раніше ми розповідали про наймодніше взуття цього літа, а тепер розглянемо спортивні сандалі з ремінцями на липучках. Модниці особливо вподобали цю модель з колекції Chanel весна-літо 2020. Сандалі на масивній підошві з блакитного деніму або в класичних відтінках: чорному, білому й молочному стають логічним продовженням базового літнього гардероба.

@sofiamcoelho

Streetstyle-активістки й знамениті Instagram-блогери цього літа охоче приміряють практичні сандалі, натхнені культовим взуттям 1990-х. Лише на перший погляд здається, що такі моделі пасуватимуть тільки під спортивні ансамблі, насправді ж їх краще комбінувати з діловими образами, розслабленими міськими костюмами й літніми романтичними сукнями. Модниці взувають сандалі на липучках Chanel до чоловічих піджаків і мінісуконь, улюблених джинсів і білих футболок, вільних штанів з льону й кроп-топів, а також літніх комбінезонів життєрадісного принту. Vogue.ua показує, як streetstyle-зірки носять масивні сандалі Chanel цього літа.

Реклама

<b>сандалии chanel</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.