До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани з високою посадкою в колекціях осінь-зима 2020/2021

Хоч більша частина променів слави цього сезону дісталася штанам з низькою посадкою з нульових, які з тріумфом повернулися й наробили багато галасу, на модних подіумах раз по раз мерехтіли ефектні моделі з високою посадкою, елегантно декоровані рюшами, бантами й шлярками. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими штанами осінньо-зимового сезону 2020/2021 із завищеною талією.

Max Mara
Loewe
Philosophy di Lorenzo Serafini

Штани із завищеною талією справедливо можна вважати універсальним елементом жіночого гардероба: вони однаково пасують і до простої білої футболки або сорочки, і до ошатних яскравих блуз, а також завдяки особливому крою добре сидітимуть на всіх типах фігур, візуально подовжуючи ноги. На показах сезону осінь-зима 2020/2021 найчастіше були представлені моделі темних тонів — темно-сині, як у Max Mara і Celine, класичні чорні, як у Haider Ackermann і Burberry. Але не менш ефектними були й кольорові варіанти: від білих, як у колекції Jacquemus, і принтованих відтінку слонової кістки, як у Philisopy di Lorenzo Serafini, до карамельних з екстразавищеною посадкою, як на шоу Salvatore Ferragamo.

Реклама
Dolce&Gabbana
Salvatore Ferragamo
Burberry
Etro

Не варто забувати й про особливий тренд сезону — шкіряні речі. Штани з високою посадкою із защипами з матової шкіри стануть ідеальним осіннім спільником для стилістичних експериментів — надихнутися можна показом Alberta Ferretti. А для вечірніх виходів радимо звернути увагу на моделі, пошиті з оксамиту, шовку або вельвету.

Alberta Ferretti
Celine
Haider Ackermann
Jacquemus

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших штанів з високою посадкою для осінніх образів.

<b>брюки с высокой посадкой предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.