До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять штани-палацо цього літа

Ретронастрій, що панує в гардеробах модниць цього сезону, повернув на модний олімп і штани-палацо — улюблену річ секс-символу минулого століття Марлен Дітріх, яку потім популяризував італійський модельєр Еміліо Пуччі.

Vogue, 1968 рік

Завищена талія, широкі штанини, розкльошені взавдовжки, бокові кишені й розрізи — все це відмітні ознаки штанів-палацо, які ще також називають beach pajama pants — "пляжною піжамою". Найчастіше їх шиють з легких, струмливих тканин: бавовни, шовку, шифону, трикотажу. Свої варіації на тему в сезоні весна-літо 2020 продемонструвало багато брендів, зокрема й французький Дім Lanvin, що представив костюм із широкими штанами в актуальному сьогодні кольорі бірюзи.

Реклама
Lanvin
Sacai

Під час минулих Тижнів моди streetstyle-активістки вибирали як класичні палацо, так і їхні всілякі варіанти: зі зборочками або стрілками, лляні або утеплені. Beach pajama pants гарні й тим, що їх легко поєднувати та модифікувати: у тандем до них модниці вибирають жакети із чоловічого плеча, сорочки в тон, створюючи монохромний образ, асиметричні топи, футболки з підплечниками та гавайські сорочки.

<b>брюки-палаццо стрит</b>
Брюки-палаццо стритстайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.