До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: кольорова клітинка — головний принт сезону

Клітинка посідає провідну позицію серед усіх принтів від самої своєї появи. Якщо в минулому осінньо-зимовому сезоні в центрі уваги були шотландський тартан і віші, цієї осені ставку зроблено саме на колір — услід за подіумними, шоузірки streetstyle-хронік одягалися в найяскравіші варіації клітини: від уже звичних патернів червоного, синього і зеленого до свіжих і актуальних рожевого, блакитного і лавандового.

Найбільше кольорова клітинка проявилася в пальтах. На вулицях модних столиць раз у раз миготіли незвичайні колірні поєднання відтінків куркуми і трендових пастельних кольорів, мікс синіх і зелених переливів, стильна комбінація світлорожевої палітри й червоної. На додаток до такого верхнього одягу, модниці вибирали чоботи з анімалістичним принтом, модні головні убори, на кшталт фетрових капелюхів і беретів, і один з головних карантинних трендів — сумки-макраме.

Реклама

<b>пальто цветная клетка стрит</b>
Пальто в цветную клетку стритстайл фото примеры осень 2020

Не менш ефектний вигляд мають максісукні в кольорову клітинку. А особливий стилістичний трюк, сукні поверх брюк, цієї осені знайшов нові обриси — найсміливіші it-girls у своїх образах міксують різнокаліберну і різнокольорову клітинку, доповнюючи вбрання однотонними аксесуарами. Надихнутися на покупку яскравої мінісукні пропонуємо образом Емілі Сіндлев, яка в тандем до неї вибрала легінси, що несподівано стали одним з головних streetstyle-трендів сезону.

Vogue.ua зібрав 10 речей в кольорову клітинку для яскравих осінніх образів.

<b>цветная клетка предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.