До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші червоні сукні в колекціях весна-літо 2024

Якщо потрібно було б обрати найпопулярніший колір у світі моді, то після чорного ним би точно став червоний. Цей пристрасний, владний і ефектний колір щосезону привертає увагу дизайнерів і прикрашає колекції — від яскраво-червоної версії до насиченого бордо. У сезоні осінь-зима 2023/24 червоний був одним з найбажаніших кольорів, згадаємо хоча б трикотажні вбрання Bottega Veneta, пухнасті екошуби Ferragamo і сексуальну сукню Ешлі Грем на показі Dolce & Gabbana. У новому весняно-літньому сезоні червоний стає ще більш затребуваним кольором.

Valentino
Valentino

Реклама

Небагато відтінків здатні так привернути увагу, як червоний колір. Він асоціюється з владою, спокусою і коханням. Цієї весни пропонуємо додати до свого стилю саме сукню в червоному кольорі. Це може бути коротка будуарна сукня з мереживними вставками Gucci, шкіряна версія з відкритими плечима Bottega Veneta, тонка шовкова сукня з відкритим животом Acne Studios або трикотажна максі з розрізом у стегна Valentino.

Gucci
Gucci

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Hermes
Hermes

Романтика проходить скрізь колекції брендів сезону весна-літо 2024, залишаючи свій слід у вигляді повітряних червоних суконь. Так, Zimmermann запропонували кокетливе вбрання з оборками, в якому дуже хочеться піти на романтичне побачення, Alexander McQueen зробили ставку на червону сукню-квітку з плавними лініями, а Khaite показали шовкове мінімалістичне плаття з пишними рукавами.

Zimmermann
Zimmermann

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Schiaparelli
Schiaparelli

The Attico
The Attico

Acne Studios
Acne Studios

Khaite
Khaite

Coach
Coach

Vogue.ua зібрав найгарніші червоні сукні сезону, повз які неможливо пройти.

<b>VICTORIA BECKHAM</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.