До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мініспідниця + босоніжки — проста й ефектна комбінація цього сезону

Весняно-літній сезон — найкращий час, щоб носити мініспідниці, особливо з босоніжками, які додають свіжості та навіть вишуканості зірковому одягу. Від моделей на пласкій підошві до класичних високих підборів — тільки ви вирішуєте, який рівень повсякденності чи гламурності обрати. Vogue.ua розібрався, як стильно і ефектно носити мініспідницю та босоніжки цього сезону.

Пряма мініспідниця з розрізом і прозорі босоніжки

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Реклама

Майкл Корс запропонував мінімалістичний дизайн чорного кольору прямого крою з переднім розрізом і поєднав його з топом-бандо, класичним блейзером і "невидимими" босоніжками на високих підборах. Образ завершили металевим ременем у стилі бохо, який ми могли б асоціювати з модою, натхненою 1990-ми. Gucci, Ami та Givenchy продемонстрували це на своїх показах.

Мініспідниця-балон і босоніжки на підборах

MSGM
MSGM

Мініспідниці силуету балон, які були популярними у 2000-х роках, гучно заявили про своє повернення. Вони зʼявилися в колекціях AcneStudios, Bally і MSGM, тож варто мати їх на своєму радарі. Наслідуйте приклад MSGM і носіть їх у сучасному ключі з босоніжками на підборах з ремінцями, шкарпетками та бавовняними майками.

Мініспідниця в стилі бохо і босоніжки на пласкій підошві

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Унікальні, привабливі й ідеальні для носіння в найтеплішу пору року — це мініспідниців стилі бохо. Модель від ErmannoScervino із замшевою обробкою та квітковою вишивкою чудово пасує до весняно-літнього сезону. Такі спідниці ідеально поєднуються із босоніжками на пласкій підошві, бра-кроше і жакетом.

Асиметрична спідниця і босоніжки з ремінцями

Courreges
Courreges

Чорно-біле вбрання завжди буде безпомилковою щоденною уніформою. Однак настав час відкинути класичні штани та вибрати короткі спідниці. Courrèges пропонують асиметричні моделі чорного кольору, які легко переходять від літа до осені, в ансамблі з вільною білою футболкою та босоніжками з ремінцями.

Плісирована мініспідниця i босоніжки на танкетці

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Можливо, вже є нові варіанти, які мають на меті витіснити культові спідниці зі шкільною естетикою. Однак такі бренди, як AlbertaFerretti, Ami та DriesVanNoten, підтвердили, що плісировані моделі досі в моді, і їх можна носити відповідно до поточних трендів. Мініспідниця в бежевому кольорі та босоніжками на танкетці — альянс, який повністю виходить за межі традиційного і пасує до різних контекстів.

Мініспідниця-кльош і босоніжки T-Bar

Miu Miu
Miu Miu

Мікроспідниці знову присутні на найголовніших модних показах сезону. Цього разу MiuMiu показують, що вони є ключем до створення образу, який поєднує кілька стилів. Комбінуйте їх із джемперами-поло поверх сорочки, замшевим жакетом і босоніжками з бісером.

Атласна спідниця і босоніжки на високих підборах

Versace
Versace

Атласнімініспідниці стануть найкращим союзником у виразному та дуже жіночному образі. Versace представили дизайн пастельно-блакитного кольору з картатим принтом, поєднаним з відповідними топом і босоніжками-мюлями на платформі з помітним логотипом.

Мініспідниця з лелітками і босоніжки з ремінцем

Isabel Marant
Isabel Marant

IsabelMarant надихають розкрити свою найчуттєвішу сторону стилю через мініспідницю з лелітками на низькій посадці. Дизайнерка поєднала її з топом і босоніжками на високих підборах.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.