До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три способи носити прозорі сукні цього сезону

Прозорі сукні, безсумнівно, є однією з найпопулярніших моделей сезону весна-літо 2024. Хоча вони тотально заявили про себе ще у 2023 році, дизайнери продовжують загравати з формами та обʼємами, представляючи все нові інтерпретації. Vogue.ua зібрав три елегантні й неординарні способи носити прозорі сукні цього сезону.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Реклама

Ріанна
Ріанна

Усі знаменитості піддалися тренду на прозорі сукні, що зробило їх ідеальною альтернативою маленькій чорній сукні. Моделі зі скульптурними силуетами від Prada, кокетливі й естетичні версії від Simone Rocha або сповнені елегантного духу grand soir від Givenchy — вибір за вами.

Прозора багатошарова сукня + туфлі-човники

Prada
Prada

Прозорі сукні не обов'язково є синонімом чуттєвості. Навпаки, вони можуть бути уособленням обережності, особливо якщо комбінувати їх з іншим одягом. На подіумі показу Prada, наприклад, можна було побачити декілька моделей у стилі 1960-х років, доповнених вуалями та в ансамблі з елегантними човниками.

Кокетлива прозора сукня + босоніжки

Simone Rocha
Simone Rocha

Шовкові банти, мереживо, прозорі матеріали, пастельні кольори та поетичні силуети: тепер можна відсвяткувати справжню мрію про жіночу моду в сезоні весна-літо 2024. Феномен, властивий ДНК дизайнерки Сімон Роша, яка зробила його своїм підписом протягом усіх сезонів, тепер є актуальнішим, ніж будь-коли.

Прозора сукня + помітна білизна

Givenchy
Givenchy

Прозора сукня має всі шанси стати спокусливим й елегантним варіантом на щодень. На подіумі шоу Givenchy одна з моделей була в чудовій сукні з фатину зі спокусливим комплектом білизни. Нотка сміливості — ідеальна, щоб створити вишуканий образ.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.