КУПИТИ КВИТКИ

Найкращі образи Вайнони Райдер з 1990-х

Якщо ви вперше почули про Вайнону Райдер завдяки серіалу "Дивні дива", то у нас є для вас новини. Райдер — не просто суперталановита акторка, свого часу вона стала іконою стилю. Саме завдяки Вайноні багато тенденцій "вийшли у світ" — від оксамитових суконь і до рок-футболок.

Напередодні прем'єри нової стрічки Тіма Бертона "Бітлджюс Бітлджюс", де вона зіграла одну з ключових ролей, згадуємо найяскравіші образи акторки з дев'яностих. Сьогодні вони не менш актуальні.

Реклама.
Вайнона Райдер

Костюми

Фотографії Вайнони Райдер — ідеальний приклад, які костюми були найактуальнішими у 1990-х. Актриса любила стриманість та оверсайз, ніколи не перевантажувала образи додатковими аксесуарами і при цьому мала чудовий вигляд.

Оксамит

Вайнону Райдер називали королевою драми за любов до темних відтінків у гардеробі. Цей статус вона нерідко підкреслювала любов'ю до оксамитових речей — від спокусливих сліп-дресів до ошатних жакетів.

Рок-футболки

Дев'яності — час розквіту рок-музики, а в кожної крутої дівчинки на той час були свої улюбленці і, природно, присвячений їм мерч.

Шкірянки

Шкіряні куртки — ще один обов'язковий елемент моди 1990-х, який любила і Вайнона Райдер. Наш фаворит — її образ, де фактурна шкіра поєднується з гладким атласом.

Чорні штани

Що може бути класичнішим, ніж чорні штани? Однак Вайнона Райдер навіть їх примудрялася зробити більш неформальними — 30 років тому її стилістичні прийоми виглядали сміливо та навіть андерґраундно.

Сукня на бретельках

Сукні на бретельках — ще одна яскрава характеристика моди 1990-х. На червоних доріжках того часу це вбрання було одним з найпопулярніших. Полюбляла його й Вайнона Райдер — разом з її короткою зачіскою ці ультражіночні образи ставали зухвалішими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.