КУПИТИ КВИТКИ

6 способів носити мідіспідницю та чоботи цього сезону

Спідниця довжини міді та чоботи — це дві теми осіннього гардероба, які уособлюють позачасовий стиль, оновлений у дизайнерських колекціях сезону осінь-зима 2024/2025 у зручних та елегантних образах. Ця комбінація, зміцнена роками, стала сезонним гітом. Vogue.ua зібрав 6 способів носити мідіспідницю та чоботи цього сезону.

Мохерова спідниця та чоботи на платформі

Chanel
Chanel

Реклама.

Chanel запропонували монохромний мохеровий ансамбль, який поєднує об’ємний светр, затягнутий на талії, і спідницю нижче коліна. Зручний, елегантний і невимушений образ якнайкраще римувати з чорними шкіряними чоботами на платформі.

Чорна мідіспідниця та чоботи з квадратним мисом

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Образ Dries Van Noten поєднує спідницю асиметричного крою зі шкіряними чоботами з квадратним мисом — елегантне, вишукане та завжди актуальне комбо. Щоб зменшити одноманітність чорного, додайте декілька лонгслівів пастельних кольорів з таких матеріалів, як бавовняний поплін і стрейч-вуаль.

Спідниця А-крою і байкерські чоботи

Miu Miu
Miu Miu

В осінньо-зимовій колекції Miu Miu показали декілька образів, які уособлюють силу бунтарства та дух свободи. У вбранні поєдналися спідниця до коліна у класичному сірому кольорі з трендовими чоботами, гібридом бойових і байкерських черевиків.

Спідниця з запахом та чоботи з пряжками

Burberry
Burberry

Спідниця з запахом — це класика, яка сезон за сезоном знову зʼявляється ​​на подіумах у незліченній кількості варіацій. Burberry пропонують її у версії завдовжки нижче коліна з блискавкою в поєднанні зі шкіряними чоботами з пряжками. Вбрання відсилає до яскравих відтінків осені: від кольору охри на сорочці з мотивом пейслі до темно-коричневого та оливково-зеленого.

Розкльошена шкіряна спідниця та шкіряні чоботи

Fendi
Fendi

Далека від панк-образів, сьогодні шкіряна спідниця дає життя вишуканим ансамблям як у чорному, так і в коричневому кольорах, як це можна побачити в колекції Fendi. Бренд пропонує фасон кльош у поєднанні з трикотажним боді в рубчик і чоботами для верхової їзди на масивних підборах.

Замшева спідниця та чоботи вище коліна

Dior
Dior

Чоботи з м’якою текстурою та "м’ятою" посадкою здатні підкреслити будь-який образ. Dior пропонують поєднувати їх із замшевою спідницею прямого крою, що застібається на блискавку. Елегантне й універсальне вбрання, доповнене білою сорочкою та тренчем, ідеально пасує для офіційного, але розслабленого образу.

За матеріалами Vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.