До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Атласна спідниця + теплий светр — найпрактичніше поєднання цієї осені

Атласна спідниця, класика 1990-х, повернулася з новою силою в 2024 році. Елегантна та комфортна тканина зробила її обов’язковою для літа, а також дозволила такій спідниці легко перейти до осіннього сезону. Вона настільки універсальна, що поєднується з найрізноманітнішими предметами одягу та стилями, стає культовою річчю цієї осені. Vogue.ua зібрав 5 способів стильно поєднувати атласну спідницю та теплий светр поточного сезону.

Короткий светр і довга спідниця

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Реклама.

Ralph Lauren представили на подіумі довгу атласну спідницю в поєднанні з укороченим светром. Основною темою вбрання, розробленого в мінімалістичному, елегантному, вишуканому та легкому для повторення стилі, є розкішний відтінок кольору шампанського, який уніфікує різні текстури.

Мідіспідниця та мінімалістичний светр

Атласна мідіспідниця прямого крою чудово поєднується з вовняним светром та чорними шкіряними лоферами в модному мінімалістичному вбранні. Формула, яка пропонує впевнену та невимушену елегантність, — це поєднання стриманих і позачасових кольорів, сірого і чорного. Особлива деталь — білі шкарпетки, культовий аксесуар сезону.

Подовжений верх та спідниця-сліп

Спідниця-сліп, після своєї приголомшливої слави в 1990-х, повертається в моду слідом за сукнею-сліп. Цей легкий одяг із атласу або шовкового крепу восени модниці носять із великими розслабленими светрами, які у грі контрастів пом’якшують будуарний ефект мережива.

Біла максіспідниця та кардиган

Довгу білу атласну спідницю streetstyle-зірки римують з масивним вовняним кардиганом і білими кросівками Adidas Samba. Шикарний, теплий і невимушений образ створюється завдяки шкіряній куртці.

Чорна спідниця і смугастий светр

Чорна атласна спідниця завдовжки до щиколотки, яка виявилася найуніверсальнішим із усіх видів одягу, зменшує величну привабливість великого светра з великими чорно-білими смугами з золотими ґудзиками на рукавах. Теплий, практичний і крутий міський образ, натхнений французькою безтурботністю.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.