До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Прямі замість вузьких: чому прямі джинси — найуніверсальніші з усіх

Повернення джинсів skinny влітку спричинило хвилю ностальгії, яка (на щастя) виявилася не надто сильною, щоб записати їх у тренди. Ми з теплом згадуємо про обтислий силует, надаючи у 2024 році перевагу прямим джинсам. От вони точно завжди будуть актуальними.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама.

Але чому саме прямі джинси? Тому, що вони є ідеальною золотою серединою між надто вузькими та екстравільними baggy-джинсами. Саме прямі найчастіше мають зручну середню посадку, завдяки якій з одною парою джинсів можна створювати нескінченне різноманіття образів: розслаблені, вишукані, урочисті, повсякденні, ділові тощо.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Зісно, й у виборі найуніверсальнішої у світі пари джинсів можуть виникнути труднощі. Пошук джинсів з відповідною зросту довжиною штанин може стати пригодою. Отже, якщо ви знайшли ідеальну пару з кількома зайвими сантиметрами деніму — це питання вирішить похід до ательє. Якщо довжини навпаки не вистачає, продовжуйте досліджувати джинси різних брендів, і ваша пара вас знайде. Головне пам'ятайте: такі зусилля виправдаються у довгостроковій перспективі.

Launchmetrics
Launchmetrics

Нині модниці полюють на вінтажний денім. Знайти такі джинси можна на вінтажних маркетах або у брендів, які створюють нові моделі у стилістиці ретро. Стосовно стильних образів, то це найлегша із задач — із блузами бохо, сорочкою, приталеним жакетом та светрами стилізації матимуть якнайкращий вигляд. Доповніть образ лоферами чи конверсами, аби точно бути на висоті.

Agolde
Agolde

Arket
Arket

Cos
Cos

Levi's
Levi's

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Studio Nicholson
Studio Nicholson

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.