КУПИТИ КВИТКИ

5 способів носити джинси кльош цього сезону

У цьому сезоні джинси кльош — це той джинсовий одяг, який пробуджує бажання одягатися елегантно навіть у найхолодніші дні. Дизайнери також підтверджують постійність цієї класики, відновлюючи найбільш ностальгічні і зручні штани минулих десятиліть. Джинси кльош знову займають центральне місце в трендах сезону осінь-зима 2024/2025, адже індустрія знову прагне до естетики, яка досягла свого піку в минулі часи і, як і очікувалося, отримала схвалення модниць. Vogue.ua зібрав 5 простих і стильних способів носити джинси кльош цього сезону.

Chloe
Chloe

Реклама.

Джинси кльош із низькою посадкою + ковбойські чоботи

Schiaparelli
Schiaparelli

Розкльошені джинси, які шанували десятиліттями, змогли інтегруватися в сучасний формальний одяг, змінивши задум "презентабельного" вбрання. Як завжди, дизайни Деніела Роузберрі демонструються у величній манері, нагадуючи про високу моду в її найкращому прояві. У цьому сезоні джинси кльош знайшли своє місце в сюрреалістичному всесвіті, ставши найкращими союзниками ковбойського взуття, яке натякає на коріння дизайнера Schiaparelli. Поєднання мрії, де звичайне переплітається з інноваційним.

Джинси з високою посадкою + чоботи з тваринним принтом

Rachel Comey
Rachel Comey

Цієї осені варто супроводжувати улюблені джинси кльош чоботами з трикутним мисом. Якщо хочете доповнити однотонне вбрання, вибирайте взуття, яке виділяється, наприклад, із анімалістичним принтом. Знайдіть натхнення в сміливих пропозиціях від Brandon Maxwell, Rachel Comey і KNWLS, де візерунок на взутті імітує камуфляж пітонів і крокодилів.

Широкі джинси в стилі бохо + замшеві чоботи

Замша так само необхідна для осіннього сезону, як і затишні светри та жакети. Взуття з цього м’якого текстилю було помічено в осінньо-зимовій колекції Chanel, а Ralph Lauren представили також більш елегантні моделі. Пропозиції дизайнерів цього сезону надихають переглянути підхід до стилю бохо, що не втрачає популярності.

Джинси кльош + чоботи на підборах

Rag & Bone
Rag & Bone

З іншого боку, Rag & Bone пропонують зосередитися на фасонах оверсайз: жакеті з широкими рукавами та деконструйованими джинсами кльош. У цьому образі класичні чорні чоботи на підборах є штрихом, який додає образу витончену елегантність.

Чорні джинси кльош + чоботи з прямокутним мисом

Класика ніколи не підводить, хоча авангард і нове завжди привертають увагу. Варто інвестувати в образ, який поєднує в собі різні текстури та принти. Сміливо інвестуйте в чоботи з прямокутним мисом зі складною окантовкою, адже вони стануть ідеальним доповненням до темних джинсів кльош, приталеного жакета та смугастого жилета.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.