До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як носити кольорові ковбойки — найсміливіше взуття осені 2024

Ковбойки — взуття, натхнене американським Заходом, — голосно заявили про себе ще весною. Тоді ми стежили за Беллою Гадід, яка активно наслідувала стиль cowboy girl, поєднуючи ковбойки з джинсами з низькою посадкою, топами у стилі бохо та капелюхом. Нині ж ми продовжуємо взувати ковбойки, стилізуючи з ними повсякденні міські образи й виходячи за рамки класики. Цієї осені обираємо ковбойки різної текстури та кольорів.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама.

Ковбойки — це про стиль та неординарність. І цього сезону хочеться бачити більше варіацій цього взуттєвого тренду. Спокійною версією на межі класики та експерименту є ковбойки світлих відтінків. Бежеві чоботи із замші доповнять образ з мідіспідницею та жакетом, а шкіряні білі ковбойки контрастно підкреслять чорний костюм із шортами. Поєднання ковбойок із шортами — одне з найкласичніших та найсміливіших, яке підкреслить довжину ніг.

Launchmetrics
Launchmetrics

Якщо ж ви тяжієте до чорного взуття, зверніть увагу на високі шкіряні ковбойки на підборах. У поєднанні із замшевою сумкою та мінісукнею в стилі бохо вийде невимушений та привабливий образ. Втім, ці помітні чоботи можуть бути й акцентним елементом у звичайній повсякденній стилізації. Наприклад, достатньо вдягнути базову білу футболку та джинсову мініспідницю й завершити образ чорними високими ковбойками.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

А як щодо більш екстравагантних варіантів? Здається, цієї осені варто мати на увазі ковбойки, обираючи собі нове пальто — адже завжди варто думати наперед про майбутні стилізації. Дивіться на ковбойки як на витвір мистецтва, який може мати різну форму, текстуру та декоративні елементи, залишаючи при цьому впізнаваний силует. А серед актуальних відтінків пам'ятайте про бордовий, різдвяний червоний та baby blue.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

З чим носити ковбойки? З усім! Головне, оберіть чоботи з настільки довгим носком, який вам личить, і такої висоти, аби їх було зручно носити і зі штанами, і зі спідницями. Ковбойки влучно доповнять образ з бохо-сукнею та курткою, бермудами, вузькими та широкими джинсами, мідіспідницею з деніму та, звісно, з картатими сорочками й светрами.

Ось 8 пар ковбойок, які надихнуть на модні експерименти цієї осені:

Ganni
Ganni
Etro
Etro
Maje
Maje
Stella McCartney
Stella McCartney
River Island
River Island
Paris Texas
Paris Texas
Khaite
Khaite
Isabel Marant
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.