До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід модними дублянками сезону осінь-зима 2021/2022

Крім вовняних пальт, шуб зі штучного хутра й об’ємних пуховиків, цього сезону список модного верхнього одягу поповнили дублянки. Серед найактуальніших моделей: класичні авіатори, запозичені з гардероба льотчиків, укорочені дублянки до талії, пухнасті варіанти, ніби вивернуті навиворіт, моделі без рукавів і довгі пальта на овчині. Vogue.ua зібрав наймодніші дублянки сезону осінь-зима 2021/2022.

Max Mara
Авіатори

Дублянка-авіатор — позачасова модель, яка від початку була головним елементом гардероба пілотів. Згодом ця тепла oversize-куртка з овчиною перекочувала в зимовий арсенал модниць. У нових колекціях дизайнерів з’явилися сучасні варіації дублянок-авіаторів, які точно знадобляться вам цього сезону. Fendi представили білосніжну об’ємну модель, David Koma показали чорну дублянку з об’ємним коміром з овчини, а Balmain запропонували вибирати культову куртку в коричневій колірній гамі.

Реклама
Fendi
David Koma
Balmain
Довжина міні

Дівчатам, які вже встигли придбати модну класичну дублянку, дизайнери пропонують придивитися ще й до вкороченої моделі, яка закінчується на лінії талії. Така дублянка матиме стильний вигляд як у повсякденних, так і вечірніх образах. Celine пропонують носити утеплену мінікуртку молочного відтінку з грубими черевиками, теплим джемпером і базовими джинсами, Givenchy комбінують коротку білу дублянку з плісованою спідницею й ботфортами-панчохами, а Fendi показують поєднання теплої мініверсії в парі з лаконічною спідницею із завищеною талією і светром грубого в’язання.

Celine
Givenchy
Fendi
Без рукавів

Цього сезону осінь-зима 2021/2022 однією з найтрендовіших покупок є дублянка без рукавів, яка легко може конкурувати з пуховими жилетками. Поки ще не дуже похолодніло, є можливість насолодитися цією гостромодною новинкою і скласти десятки цікавих образів. Носіть її зі струмливими спідницями й чоботами в стилі вестерн, комбінуйте з грубими черевиками на масивній підошві й улюбленими джинсами, міксуйте з трикотажними костюмами або вдягайте поверх літніх суконь у парі з водолазками. Наших фаворитів ви знайдете в колекціях Celine, Givenchy і Miu Miu.

Celine
Givenchy
Miu Miu
Дублянки-пальта

З настанням холодів на зміну модним пальтам і тренчам приходять теплі дублянки з оздобленням з овчини, які цього сезону можуть бути не тільки короткі, а й довгі. Затишні замшеві або шкіряні пальта прямого крою з гладким, ворсистим або кучерявим хутром стануть вашим улюбленим верхнім одягом на період зими. У Chloe ви можете побачити дублянку-трансформер, яка на бажання з довгого пальта перетвориться на коротку куртку. Тим часом Bally зробили ставку на мінімалістичне пальто прямого крою, яке можна носити як зі спортивними костюмами, так і діловими ансамблями, а Boss оспівали дублянку до колін, виготовлену на манір печворку.

Chloe
Bally
Boss
Дублянки-чебурашки

Об’ємні пальта-чебурашки давно витіснили натуральні шуби з модних гардеробів. Тепер streetstyle-зірки не тільки дивують своїми незвичайними образами, а й дбають про довкілля. Цієї зими, крім пухнастих шуб, на модних радарах з’явилися дублянки-овечки, що являють собою куртку середньої довжини, ніби вивернуту навиворіт. Об’ємну модель, виготовлену за принципом куртки-авіатора можна знайти в колекції Max Mara, а дублянку маскулінного крою, зшиту з різних шматочків овчини, у Coach.

Max Mara
Coach
Akris

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.