До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні трикотажні спідничні костюми осінь-зима 2021/2022

М’які, теплі, комфортні й елегантні: переваги трикотажних спідничних костюмів можна перераховувати довго. Погодьтеся, саме в холодний період хочеться вдягнути зручний в’язаний дует, що не обмежуватиме рухів і даруватиме відчуття безтурботності та комфорту. Є хороша новина — у колекціях брендів осінь-зима 2021/2022 їх задосить, а отже кожна модниця знайде варіант собі до душі. Це може бути лаконічний монохромний костюм зі структурного в’язання, трикотажний дует в яскравих кольорах у рубчик або чуттєвий ансамбль, що складається з кашемірової спідниці та спокусливого в’язаного бралета.

Fendi

Затишні трикотажні костюми зовсім не обов’язково вдягати лише на прогулянку або використовувати як уніформу в заміському будинку, їх також легко можна вписати в повсякденний гардероб — від офісного стилю до вечірніх івентів. У в’язаній двійці Fendi можна сміливо з’явитися на вечірці, поєднуючи елегантну спідницю й принадний бралет з довгими рукавами з модними чоботами й ефектними прикрасами. У білосніжному трикотажному костюмі-трійці з плетінням кіскою Jonathan Simkhai — піти на побачення або зустріч із подругами в ресторан, а в кашеміровій двійці Loro Piana — провести ділову зустріч. Придивіться до теплого ансамблю в’язання меланж Adam Lippes, що складається зі светра з високим коміром і спідниці з розрізом — бренд пропонує закочувати рукави й комбінувати його з білою базовою сорочкою.

Реклама
Jonathan Simkhai
Loro Piana
Adam Lippes

Трикотажний спідничний костюм — практична й функціональна покупка на осінній сезон. Його можна носити як соло, так і обігрувати спідниці та джемпери з іншими образами. Колірні рішення й фасони можуть залежати від настрою й приводу. Proenza Schouler запропонували вибирати в’язаний костюм у модному брунатному кольорі, Self-Portrait зробили ставку на яскраве поєднання мініспідниці й джемпера відтінку електрик, Gabriela Hearst показали трикотажний дует, всипаний квітами, а Victor Glemaud продемонстрували ансамбль кольору сицилійського апельсина.

Proenza Schouler
Self-Portrait
Gabriela Hearst
Victor Glemaud

Vogue.ua зібрав найкращі трикотажні спідничні костюми, які можна придбати вже зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.