До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші куртки на овчині сезону осінь-зима 2021/2022

Куртка на овчині — універсальний верхній одяг. Уперше її дизайн розробили за часів Першої світової війни для пілотів, коли літаки здебільшого не мали ізольованої кабіни. Ці "льотні" куртки робили з надміцної шкіри з підкладкою з овчини.

Відтоді модель на овчині стала повсюдно популярною, а бренди регулярно представляють її у своїх колекціях. Наприклад, для сезону осінь-зима 2021/2022 таку куртку представили в Stand Studio під час Тижня моди в Копенгагені, Balmain і Jacquemus — під час Тижня моди в Парижі.

Реклама

Мода віддає перевагу цій куртці через її функціональність. Тепла, якісна, стильна — куртка з овчини варта вкладених коштів. До того ж така куртка довговічна: вона завжди залишається актуальною й матиме тільки кращий вигляд згодом. Особливо це стосується класичних моделей, як-от куртка-авіатор або байкерська куртка. Ще один хороший варіант — двостороння модель. Зрештою, що може бути краще, ніж річ, яку можна носити двома різними способами?

<b>Shearling Jacket</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.