До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші светри грубого в’язання

У холодний період светри стають найліпшими друзями модниць, відсуваючи на задній план базові сорочки й романтичні блузи. Серед наймодніших светрів сезону осінь-зима 2021/2022 вирізняються теплі моделі грубого в’язання, прикрашені вовняними косами, які ще називають рибальськими светрами. Ця класична модель з року в рік з’являється в колекціях дизайнерів у різних інтерпретаціях — від об’ємних моделей, які більше подібні до мінісуконь, до вкорочених, але водночас теплих варіантів. Пропонуємо зручно розташуватися й розглянути светри з фактурним плетивом, актуальні цього сезону.

Khaite

На вулиці спостерігається значне похолодання. Не дивно, адже зима вже панує, а отже саме час поповнити свій гардероб модними светрами грубого в’язання, які ніжно обіймають плечі й дарують відчуття комфорту в осінньо-зимовий сезон. Дизайнери виконали своє домашнє завдання на п’ять з плюсом і добре підготувалися до зими. У колекції Khaite з’явився ультраоб’ємний светр грубого плетення в молочній колірній гамі, у якому не страшні морози. Тим часом Ports 1961 і Ulla Johnson показали вкорочені моделі зі всілякими косами й фактурним в’язанням. Такі моделі добре римуватимуться зі шкіряними спідницями, синіми джинсами й високими вовняними штанами.

Реклама
Ports 1961
Ulla Johnson
Valentino

Плетені светри вирізняються не тільки фактурним плетивом, а й особливим затишком завдяки приємній товщині. Подовжений светр The Row, виготовлений на чоловічий манір, можна носити "соло" з високими чоботами або комбінувати з легінсами чи вузькими джинсами. Об’ємний варіант з високим коміром Max Mara — поєднувати з картатими спідницями довжини міді, а блискучу модель у золотому кольорі Valentino — доповнити мініспідницею з плісуванням, сорочкою з відкладним коміром і грубими черевиками, складаючи образ у стилі препі. Універсальний светр із косами в чорному й білому відтінках можна знайти в колекції українського бренду Siyai, а вкорочену модель, яка демонструвала б підтягнутий прес, — у Fendi.

The Row
Siyai
Max Mara
Fendi

Vogue.ua зібрав 10 модних светрів грубого в’язання, у яких не страшні холоди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.