До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плісирована спідниця — обов'язкове придбання вересня

У колекціях осінь-зима 2021/2022 можна зустріти багато плісированих спідниць — від шкіряних моделей з яскравими складками до легких варіантів із ніжних тканин. Багато спідниць-плісе свідчать про те, що плісировку можна і слід носити не лише влітку, а й восени, і взимку. Прикладів, з чим носити таку модель, десятки — від шкіряних курток Rokh до вовняних пальт Bevza.

можна зустріти Rokh

У

Реклама

Givenchy
Bevza

Спідниці-плісе мають красивий вигляд у монохромних образах, до прикладу, в білому кольорі, як у колекції Givenchy. Придбавши плісировану спідницю А-силуету, можна зробити образ вузнаковому стилі New Look, створеному модним Домом Christian Dior у 1940-х роках. Доповнити таку спідницю можна приталеним жакетом і балетками, які цієї осені поповнили художній альбом модниць. Плісирована спідниця неодноразово проказвала себе з практичністю й універсальністю. Так, вона легко поєднується як з туфлями і блузами, так і з бомберами та грубими черевиками. Останню комбінацію особливо чітко продемонстрував Еді Сліман в колекції Celine осінь-зима 2021/2022.

Christian Dior
3.1 Phillip Lim
Celine

Vogue.ua собрал 10 модных плиссированных юбок, которые можно купить уже сейчас.

+++

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.