До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний прийом: як носити літні сукні з водолазками

Осінь у самому розпалі, проте це не означає, що треба розлучатися з улюбленими літніми сукнями. Є модний прийом, який може заощадити ваш бюджет, поліпшити настрій і продовжити задоволення від вибору легких суконь у холодну погоду. Таємниця полягає в поєднанні базової водолазки з романтичною сукнею у квітчастий принт, мінісарафаном або елегантним шовковим варіантом у білизняному стилі. У сезоні осінь-зима 2021/2022 дизайнери одностайно вподобали це стильне рішення, демонструючи свої способи інтеграції літніх суконь в осінній гардероб. Пропонуємо подивитися на найкращі з них і взяти на замітку цей модний тренд.

Giambattista Valli

Попри те, що за вікном температура падає з кожним днем, це не привід прибирати літні сукні на далекі полиці шаф. Цієї осені пропонуємо спробувати поєднувати їх із затишними водолазками. З легкої руки Джамбаттіста Валлі короткі сарафани з польовими квітами подружилися з чорною водолазкою й ботильйонами, а літній сарафан з багатоярусною спідницею в колекції Улли Джонсон знайшов собі пару у вигляді обтислої водолазки, що повторює контур тіла. Тим часом Вікторії Бекхем вдалося поєднати відразу кілька модних трендів в одному образі — чоботи сріблястого відтінку й романтичну сукню з універсальним гольфом. Цим же прийомом скористався Демна Гвасалія, замінивши сріблясте взуття на золоте.

Реклама
Victoria Beckham
Ulla Johnson

Впоратися з осінньою хандрою допоможуть не тільки блискучі речі і яскраві аксесуари, а й невагомі сукні та мінісарафани, що нагадують про теплі сонячні дні. Щоб з такою ж приємністю в холодну погоду носити сукню Dundas із глибоким викотом і не думати про наслідки, дизайнер пропонує комбінувати її з мереживною водолазкою. Тим часом Giambattista Valli показують, як додати свята в повсякденне життя, поєднавши блискучий гольф із сотнями леліток та легку шовкову сукню, Versace також не марнують часу й демонструють, як мінісарафан може знайти спільну мову зі щільними колготками та водолазкою з принтом.

Giambattista Valli
Dundas
Versace
Balenciaga

Vogue.ua. зібрав п’ять модних поєднань літньої сукні та водолазки, які можна носити вже тепер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.