До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Джинси-балони: чому ці штани завжди мають бути в гардеробі

Перебувати у вічних пошуках універсальної пари джинсів — кожному знайомий сценарій. Мішкуваті джинси є трендом 2024 року, прямі джинси — постійний фаворит ще з 1990-х, а ось джинси-балони нагадують про себе саме зараз і претендують стати одними з головних штанів у гардеробі.

Тіна Кунакі
Тіна Кунакі

Реклама

Цього сезону ми спостерігаємо, як зірки створюють тренди на джинси. Дженніфер Лопес поновила актуальність рваних джинсів та джинсів кльош, Кеті Голмс відмовилася від вузьких моделей. Гейлі Бібер підтвердила популярність baggy джинсів, а Джіджі Гадід звернула нашу увагу на джинси з торочками на талії. А просто зараз ми проживаємо повернення джинсів-балонів, які були популярними у 1980-х і завдяки бренду Alaїa знову стають частиною наших образів. На трибунах Олімпійських ігор у Парижі, під час фіналу змагань зі спортивної гімнастики серед жінок, у джинсах-балонах вже встигла з'явитися Ніколь Кідман.

Photo: Christian Vierig/Getty Images
Photo: Christian Vierig/Getty Images

Ці джинси мають кулеподібний об'ємний силует від стегон до щиколоток зі звуженням внизу. Таким чином створюється контраст з верхньою частиною тіла і привабливі гнучкі форми. Нагадаємо, що це не вперше цього сезону Alaїa створюють тренд: спочатку були сітчасті балетки, потім сумка у формі серця, а тепер — джинси-балони.

Гарним доповненням до джинсів-балонів є човники та балетки, оскільки таке взуття зробить образ вишуканішим. На верх вдягніть майку, а щоб захиститися від прохолоди — кардиган. Наслідуйте приклад Жанни Дамас та Алекси Чанг. З аксесуарів обирайте маленьку сумку. З джинсами-балонами влучною буде гра пропорцій, тому не нехтуйте трендом на мікросумки.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.