До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прямі, слім, бойфренди: найкращі джинси для низьких дівчат

Якщо маєте тендітний зріст petite до 164 сантиметрів, знайти ідеальні джинси може бути справжнім викликом. Штани завдовжки трохи нижче коліна сягають щиколотки, а довші моделі неодмінно доводиться підшивати маленькі дівчата одразу впізнають себе. Однак у кожної проблеми є рішення, а у випадку з джинсами треба добре дослідити пропозиції від брендів й угледіти ті, що пасують найбільше. У добірці ви знайдете майже два десятки прикладів ідеальних джинсів для тендітних модниць.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images
Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Реклама

Прямі джинси

У бренду Everlane якісні речі за доступною ціною. Модель Way High — чудовий варіант для тих, хто шукає класичні прямі джинси. Завдяки еластичному деніму комфорт упродовж дня гарантований.

Everlane – The Way-High®
Everlane – The Way-High®

Середня посадка

Ці джинси часто потрапляють до модних підбірок. Все завдяки гарному фасонові та ідеальній посадці. Довжина майже сягає щиколоток, а середня посадка збалансує будь-який обраний образ. Влітку їх можна носити з біркенштоками, а взимку із черевиками на товстій підошві.

Frame – Crop Mini Boot
Frame – Crop Mini Boot

Джинси кльош

У пошуках джинсів кльош зупиняємося на цій моделі від Asos зі зручного темно-синього деніму. В інтернет-магазині є багато схожих моделей для тендітного зросту.

ASOS DESIGN Petite
ASOS DESIGN Petite

Джинси слім

Ця модель джинсів повернулася у 2024 році, щоб витягнути силует та підкреслити ноги. Чорні класичні джинси від H&M є в широкому асортименті для всіх типів фігури. Джинси представлені в чотирьох відтінках.

H&
H&

Вінтажний стиль

Якщо шукаєте джинси у вінтажному стилі, придивіться до моделей на кшталт тих, які пропонує Re/Done. Саме ця модель потрапляє в актуальні тренди завдяки трохи вицвілому вигляду.

Re/Done – 70s High Rise Stove Pipe
Re/Done – 70s High Rise Stove Pipe

Джинси з високою талією

Джинси Levi’s Wedgie роками лишатимуться у вашому гардеробі. Вони ідеально сидять вище щиколоток, і їх зручно носити цілий день.

Levi's – Wedgie
Levi's – Wedgie

Вкорочені джинси

У пошуках вкорочених джинсів при невеликому зрості неодмінно варто спробувати джинси від Mother. Це буде інвестиція на роки.

Mother – The Insider Crop Step Fray
Mother – The Insider Crop Step Fray

Широкі джинси

Модель Crop від Sézane є ідеальним вибором. Виготовлені ці джинси з органічної бавовни, доступні в безлічі кольорів і оздоблені стильною вишивкою. Злегка розкльошена штанина має гарний вигляд при маленькому зрості, а ще до цієї моделі пасують як босоніжки з тонкими ремінцями, так і мюлі на низьких підборах.

Sézane – Crop
Sézane – Crop

Джинси з розрізами

Саме час придивитися до джинсів Khaite. Модель Vivian дуже комфортна для мініатюрних дівчат, до того ж має бездоганний вигляд.

Khaite – Vivian
Khaite – Vivian

Бойфренди

Citizens of Humanity створили ідеальні бойфренди з низькою посадкою та укороченою довжиною. Вони створені, щоб вдягати їх із білою футболкою та сабо.

Citizens of Humanity – Emerson
Citizens of Humanity – Emerson

Джинси з щільного деніму

Ці джинси від Agolde стануть вашою улюбленою річчю в гардеробі. Взагалі, вони мають укорочений крій, однак на тендітних дівчатах виглядають як джинси звичної довжини. Виготовлені зі 100% бавовни, однак із часом стають м’якішими й носяться легше.

Agolde – 90’s Crop
Agolde – 90’s Crop

Мішкуваті джинси

Якщо ваш дрескод дозволяє носити мішкуваті джинси в офіс, тоді вам такі точно потрібні. Щодо взуття — обирайте до них Mary Jane з квадратним носком або гостроносі чоботи на низьких підборах.

Agolde
Agolde

Вихідні джинси

Коли справа стосується джинсів завдовжки petite, то бренд Mother є одним з найкращих брендів для вибору ідеальної пари. Тут постійно адаптують моделі під компактний зріст, і ось ці джинси кльош з потертостями є гарним прикладом.

Mother
Mother

Джинси зі шкіряним покриттям

Джинси Paige Cindy створені спеціально для суботніх вечорів, незалежно від того, чи пішли ви на коктейль, чи в ресторан. Прямий крій підкреслює фігуру та гарно поєднується з човниками на підборах та червоною помадою.

Paige – Cindy
Paige – Cindy

Джинси зі строчкою

Ці звужені джинси Toteme оздоблені стильними деталями, які стануть гарним акцентом у повсякденному образі.

Toteme
Toteme

Джинси на літо

Білі джинси Rag & Bone, модель Peyton, є зручним варіантом на літо. Ідеальний дует їм складе топ у смужку.

Rag &
Rag &

Широкі укорочені джинси

Якщо шукаєте широкі укорочені джинси, обирайте модель Taylor від Veronica Beard. Вони чудово стилізуються з балетками. Ідеально для тендітної фігури.

Veronica Beard – Taylor
Veronica Beard – Taylor

Джинси на щодень

Джинси від Nelle Atelier ідеальні для повсякденного носіння, а ще тут шиють на замовлення. Схожа на бойфренди модель Claire має опинитися в списку бажань.

Nelle Atelier – Claire
Nelle Atelier – Claire

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.