До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мікродозування: крихітні сумки знову повертаються в моду

З усіх трендів, яких нам не вистачає з минулого,— утилітарні комбінезони чи блейзери з велосипедними шортами — ми й не очікували, що мікросумка стане однією з перших речей, які знову швидко повернуться в моду.

Реклама

Частково це повернення неочікуване тому, що законодавці стилю, які тягали скрізь із собою місткі та великі сумки, не демонстрували жодних ознак того, що готові замінити їх на значно менші за габаритами аксесуари. Наприклад, Кендалл Дженнер носила велику сумку Bottega Venneta, що займала більшу частину її тулуба, а Дженніфер Лопес обрала для себе гігантську Coach Tabby. Здавалося, великі сумки також були порятунком від найактуальнішої з усіх проблем: як переналаштуватися на життя поза чотирма стінами дому та повернутися в офіс після пандемії.

Але мода, звичайно, є віддзеркаленням світу, і аксесуари також відображають життя крайнощів, в якому ми живемо. Великі сумки можуть бути незамінними для тих, хто не може не мати напохваті двох книг, пляшки води та змінного одягу, а мікроаксесуари втілюють у собі безтурботність та легкість. Ці мініатюрні сумки також корисні для походів у клуби, на концерти та інші заходи, де наявність великої сумки фактично заважає. Також, якщо все, що вам справді потрібно, це телефон, ключі та помада, то такі мікросумки будуть вашими ідеальними супутниками.

Бренди відгукнулися на повернення тенденції: Dior випустив лінійку мікросумок Lady Dior у яскравих кольорах і з емальованими підвісками, Loewe зменшила розмір культової сумки Puzzle. Prada, Coach і Alaïa представили власні варіації мініатюрних аксесуарів у своїх колекціях. Крім того, мікропривілеєм є те, що маленькі сумочки, особливо мікросумки, часто є найдешевшими предметами в асортименті брендів, тож прості смертні можуть мати більше шансів придбати таку річ.

Prada
Prada
By Far
By Far
Staud
Staud
Dior
Dior
Alaïa
Alaïa
Coach
Coach
Charles & Keith
Charles & Keith
Jacquemus
Jacquemus
Michael Kors
Michael Kors

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.